Postava ve tvaru hrušky může díky oblečení vypadat velmi sexy

Sponzorované odkazy:

Postava ve tvaru hrušky může díky oblečení vypadat velmi sexy

Jistě každá žena zná rozdělení postav podle ovoce, které připomínají. Ženy s větším obvodem pasu a velkými ňadry připomínají jablíčko, kdežto dámy se zaoblenými boky, větším zadečkem a širšími stehny, jsou více podobné hrušce. Abychom neměli ovocný salát, pojďte si přečíst o tom, jaké oblečení prospěje „hruštičkám“.

Většina žen v naší republice má spíše hruštičkovou postavu, je to dáno našimi slovanskými geny. Někdy vás mohou štvát silnější stehna, ale zase máte výhodu, protože můžete nosit pásky a crop topy, protože máte útlejší pas.

Skinny džíny

Zapomeňte jednou pro vždy na skinny džíny. Za A jsou už rok pasé pro všechny ženy, za B, hruštičkovým postavám prokazují medvědí službu. Rozplácnou vám zadek, přitáhnou pozornost k širokým stehnům a díky skinny střihu ještě více vynikne nepoměr mezi širokými stehny a štíhlými lýtky. Pak už stačí zásadní chyba v podobě doplnění skinny džínů botami na jehlovém podpatku a módní katastrofa je na světě.

Máte-li postavu ve tvaru hrušky a nechcete se vzdát džínů, volte ty rovně střižené, nebo boyfriend jeansy. Vyhnout byste se měla džínům příliš světlým a všem kalhotám v pastelových barvách. Přitáhnou pozornost k problémovým partiím.

Noste šatyNoste šaty

Nenoste ani přiléhavé šaty, ve kterých vynikne nepoměr mezi vrchní a spodní částí postavy. Volte raději velmi ženské zavinovací šaty, nejlépe s volánkovým, či cípatým zakončením, nebo volte šaty, které mají sukni v áčkovém střihu.

V šortkách a extrémně krátkých minisukních budou vaše boky a stehna vypadat ještě širší, než doopravdy jsou, proto na ně raději zapomeňte, lépe bude vypadat například velmi ženská zavinovací sukýnka.

Odveďte pozornost

Pokud odvedete pozornost na vrchní část těla, nikdo si širších boků a stehen ani nevšimne. Volte zajímavé bundičky, topy, Carmen výstřihy, velké náhrdelníky, designové náúčnice, noste zajímavý účes, ukažte štíhlou šíji – zkrátka, snažte se prodat ty partie, které jsou od stehen a boků, co možná nejdál. Krásné boty, či řetízek na kotníku, skvělá pedikúra, to vše vám pomůže k tomu, aby vaše problémová místa unikla pozornosti kolemjdoucích.

Článek Postava ve tvaru hrušky může díky oblečení vypadat velmi sexy byl publikován 6. června 2022 v 08.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...