Fanoušci se mohou těšit na nové stánky s občerstvením

6. 6. 2022
Redakce

Opava – Na začátku dubna došlo ke změně dodavatele služeb občerstvení na stáncích v prostorách Městského stadionu v Opavě, když klub převzal provoz stánků od předchozího provozovatele, kterým byla firma LUKY Květiny - parkhotel s.r.o.

„Víme, že na začátku služby nebyly optimální. I proto jsme se rozhodli pro nákup stánků, díky kterým budeme moci fanouškům při zápasech zajistit lepší servis. Velký důraz budeme klást i na zpětnou vazbu přímo od fanoušků. Chceme k nim být maximálně otevření a naslouchat jim. Postupně tak může docházet i k obměnám naší nabídky. Věřím, že se nám na novou sezonu již podaří vše správně nastartovat a fanoušci budou s našimi službami spokojeni,“ uvedl Roman Kovář, místopředseda představenstva klubu.

Po předchozí konzultaci se zástupci fanoušků, se tak klub rozhodl využít peníze z transparentního účtu a v rámci zlepšování služeb za ně nakoupit mobilní prodejní stánky. Celkem tak dojde k nákupu šesti kusů stánků, které budou pořízeny za částku 180 000 Kč včetně DPH, jeden stánek tedy vyjde na 30 000 Kč včetně DPH.

„Vzhledem k tomu, že prodejní stánky na našem stadionu nejsou součástí zázemí tribun, tak jak je tomu na jiných stadionech, rozhodli jsme se jít touto cestou a vybrali pro nás aktuálně nejschůdnější variantu, která nám pomůže zvýšit kvalitu těchto služeb," dodal Kovář.

„Je pro nás velkou výzvou, abychom se o fanoušky na stadionu dobře postarali a přinesli jim zajímavou a v ideálním případě i rozšířenou nabídku. Oblast občerstvení vnímáme jako velmi důležitou službu směrem k našim fanouškům. Věříme, že se i díky pořízení těchto stánků návštěvníkům zkvalitní zápasový zážitek na stadionu,“ zakončil Kovář.

Ilustrační obrázek:


sdílet