Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná Pippa Middleton (40) se poměrně dlouho neobjevovala ve společnosti. Naposledy ji fotografové zastihli s manželem Jamesem Matthewsem v lednu letošního roku, když společně vyrazili na představení Luzia uměleckého uskupení Cirque du Soleil v londýnské Royal Albert Hall. Možná i proto se jí podařilo utajit jednu velmi radostnou zprávu. S Jamesem se totiž s největší pravděpodobností stanou rodiči dalšího potomka.

Mladší sestra vévodkyně z Cambridge, která strhla mediální humbuk okolo své osobnosti po svatbě prince Williama s Kate, se v sobotu účastnila Platinum Party před Buckinghamským palácem. Na akci uspořádané k příležitosti oslav jubilea Alžběty II. na královském trůnu si oblékla zelené šaty, v nichž se jasně rýsovalo vypouklé bříško. Britská média tak pochopitelně začala spekulovat o jejím těhotenství, ale ve svých tvrzeních jsou stále opatrná, jelikož dvojice zatím oficiálně nic nepotvrdila.

Pro osmatřicetiletou Pippu a jejího o osm let staršího manžela by se jednalo již o třetí společné dítě. K roční Grace Elizabeth Jane a tříletému Arthurovi Michaelovi Williamovi tak možná již brzy přibyde další sourozenec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám