InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Povídání o Marrakéši a okolí očima 2 studentek

    středa 24.4 18:00 - Dvorek U Koníčka, Vodňany

  • Bookstart – s knížkou do života – setkání rodin s dětmi

    středa 24.4 9:30 - Knihovna, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Klára Vaňková vybojovala na světovém šampionátu stříbro a dva bronzy!

Klára Vaňková přivezla z MS ve Francii tři medaile. , Autor: Archiv VS Tábor

Klára Vaňková přivezla z MS ve Francii tři medaile.     Autor: Archiv VS Tábor

TREIGNAC/TÁBOR - Táborští sjezdaři na divoké vodě opět dokázali, že patří mezi světovou elitu. Senzační stříbro mezi kajakářkami zajela na MS ve francouzském Treignacu Klára Vaňková (TJ VS Tábor), kterou porazila pouze domácí Manon Hostens s náskokem sekundy a půl. Bez medaile ve sprintu skončili čeští singlíři. Nejlepším z Čechů byl nakonec čtvrtý Matěj Vaněk (TJ VS Tábor). Sobotní program na mistrovství světa ve sjezdu na divoké vodě uzavřela soutěž sprintových hlídek. Tým kajakářek ve složení Klára Vaňková, Marie Němcová a Tereza Kneblová získal senzační bronz. Mistrovství světa uzavřely pondělní hlídky v klasickém sjezdu, v rámci kterých vybojovala Klára Vaňková společně s Kristinou Novosadovou a Terezou Kneblovou další bronz.

 

Klára Vaňková po sobotním stříbrném závodě ve sprintu zářila a prožívala skvělé chvíle. „Je to neuvěřitelné, jsem opravdu moc šťastná. Když jsem dojela do cíle, věděla jsem, že mám rychlý čas a přála jsem si, aby to klaplo. Nakonec se to podařilo," okomentovala s úsměvem finálový závod novopečená vicemistryně světa z táborského oddílu.

Cennou bronzovou medaili získala v sobotu kajakářská hlídka žen, v níž nechyběla táborská Klára Vaňková. „Moc jsem si závod užila, jen jsem na holky vlastně vůbec neviděla, takže jsem jela svoji jízdu a v cíli se pak s nimi mohla radovat," uzavřela úspěšný sobotní den Vaňková.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace