Na slavnostech se objeví show s koňmi, Casanova i známé kapely
Na slavnosti dorazí tradičně i Giacomo Casanova
Co se chystá

Duchcov – Blíží se další ročník Casanovských slavností v Duchcově. Hlavnímu programu, který začne v 18 hodin v pátek 10. června na nádvoří státního zámku v Duchcově tradičním příjezdem páně Casanovy, bude předcházet čtvrteční koncert.

Ve Valdštejnském sále duchcovského zámku vystoupí od 19 hodin zpěvačka Radka Fišarová s repertoárem francouzských šansoniérů a vlastní tvorbou. Součástí slavnostního večera bude předání Ceny města Duchcova za rok 2021.

V pátek, kromě zmíněného tradičního zahájení Casanovských slavností se na zámeckém nádvoří uskuteční divadelní představení Divadla M s hostem Uršulou Klukovou v jedné z rolí. V zámecké zahradě vystoupí kapely YO YO Band a O5 a Radeček.

Sobotní program začne už v 10 hodin projížďkami dobovým kočárem na náměstí Republiky, Fler Jarmarkem i Staročeským jarmarkem. V zámku a jeho nejbližším okolí se představí šermíři, Loutkové divadlo na nitích, taneční skupiny, show s koňmi, pěvecké sbory nebo dechová hudba. Na hlavní scéně v Zámecké zahradě budou moci návštěvníci podpořit výkony dětí z duchcovských mateřských a základních škol a z domu dětí a mládeže.

Večer na scéně v Zámecké zahradě je na programu například vystoupení Karla Kahovce + Viktora Sodomy, Thoma Artwaye nebo Janka Ledeckého. Na rockové scéně si návštěvníci nenechají ujít Motor Band, Garage & Tony Ducháčka, Natural, Vladivojnu La Chia &Trio, Tanju nebo Kiss Forever Band. Casanovské slavnosti vyvrcholí kolem 23. hodiny ohňostrojem.

Celý program je k dispozici zde: https://www.duchcov.cz/assets/File.ashx?id_org=3371&id_dokumenty=22735

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru