Gerta hledá aktivní rodinku, které bude moci darovat své milující srdce

Publikováno: 8.6.2022
Autor: Dočasky De De z.s.
Foto: Archiv Dočasky De De z.s.

"Jmenuji se Gerta s přišla jsem se vám představit. Jsem střapatá fešanda, fousatá, středně velká rošťanda, která pokukuje po nové rodince. Víte, měla jsem rodinu, ale ve městě a to není nic pro mě. Jsem spokojená a šťastná na venkově, v domě se zahradou a tam bych si také přála najít domov.

Jsem moc hodná a veselá holka, hravá jako štěně. Miluju lidi a pokaždé, když je spatřím, s nadšením je vítám a skáču radostí. Jsem hodně aktivní holka, která má ráda pohyb, zábavu, hračky i aportování. Ráda bych sportovala a užívala si dovádění. Zvládám cestování, dlouhé procházky i výlety, to si moc užívám!

Klidně bych měla doma i psího parťáka, podobně velkého, který by se mnou řádil a užili jsme si pořádnou srandu. Doma jsem vzorná, čistotná, jen si musíte dávat pozor na své jídlo, které někde v dosahu necháte. Jsem velmi šikovná a vynalézaná a téměř žádná překážka není pro mě problém - velikonoční beránek i mazanec by mohli vyprávět....

Hledám zkrátka bezva akční rodinu, prima majitele s domem a zahradou. Nezkazím žádnou zábavu a věřte, že pohodovější a veselejší holku najdete jen stěží!"

Gerta je 5ti letá kříženka, střední velikosti (17kg). Vzdala se jí rodina z důvodu bydlení ve městě, kde Gerta není šťastná (bála a lekala se aut, stresoval ji provoz). Gerta je skvělá holka, kterou si každý zamiluje, je veselá a hravá, velmi chytrá a šikovná. Neustále dokazuje lásku svým lidem, je velmi společenská a užívá si pozornosti svých páníčků plnými doušky. Miluje mazlení a nejraději by se k vám stále tulila a všude vás následovala. Nadšeně a mohutně vítá, skáče a kňučí radostí, že vás opět vid.  Je vděčná za každé pohlazení a pozornost, kterou ji věnujete.

Gerta je velice aktivní, má elánu na rozdávání a baví ji různé hry a sporty, na které by se rozhodně hodila. Je to skokan, aportér i běžec, miluje pohyb a potřebuje dostatek vyžití venku s lidmi nebo se psím kámošem. S pejsky není konfliktní, ale vyloženě je nevyžaduje, na některé štěká než se seznámí, s některými si hraje.

Kočky honí a není k nim úplně vhodná, stejně tak jako k malým dětem. Větší děti budou jistě jejími parťáky. Doma vám věrně leží u nohou, je ráda v blízkosti svých lidi. Vydrží i sama doma, ale občas něco "přerovná" nebo se obslouží, když někde zapomenete jídlo. Spolehlivě oznámí štěkotem každý pohyb nebo hluk venku, nic jí neunikne, je tak chytrá, že si otevře i dveře.

Gerta je úžasná střapatá kámoška pro aktivní majitele v domě se zahradou, kteří se ji budou věnovat, budou mít na ní čas a rozhodně se s ní nebudou nudit. Gerta je oblešená, odčervená, kastrovaná, čipovaná, očkovaná (má nepatrný srdeční šelest - vyšetřena kardiologem). Do adopce půjde po předchozí návštěvě, po podpisu adopční smlouvy a úhradě adopčního poplatku. Návštěva možná po dohodě v dočasné péči v Chrástu u Kolína, info o vás pište na mail: dipu@seznam.cz, nebo tel: 602 259 705.

Gerta má svou kartu i zde na PesWebu

Kam dál: 

Bubáček je anděl v psím kožíšku a hledá si svoje Doma

Adopce psích seniorů

Žeryk hledá domov, kde se už nikdy nebude muset ničeho bát

Syndrom černého psa: Problém, kvůli kterému černá zvířata dožívají v útulcích

Probíhající sbírky

Všechny články z této rubriky...