bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Hit od Hedmana a šup do kabiny. Chytil nedohrál, co prognóza?

8. června 2022, 20:13

Ondřej Mach

Čtvrtý zápas play off série mezi New York Rangers a Tampa Bay Lightning předčasně skončil pro českého útočníka Filipa Chytila. O jeho zdravotním stavu zatím nejsou podrobnější informace, podle trenéra Gerarda Gallanta by však měl být v pořádku.

„Musíme ještě počkat a uvidíme,“ okomentoval stručně newyorský lodivod Chytilovy zdravotní trable.

Co se vlastně stalo?

22letý Čech musel ze čtvrté finálové bitvy v rámci Východní konference odstoupit zhruba šest a půl minuty před druhou sirénou.

Důvodem bylo zranění v horní části těla, které si Chytil přivodil po zákroku Victora Hedmana u mantinelu. Poté ještě chvíli seděl na střídačce, následně ovšem zamířil do kabiny. 

A na ledovou plochu se už nepodíval. Jeho Rangers duel ztratili v poměru 1:4, mladý forvard odehrál jen něco kolem osmi minut a jednou vypálil na branku.

Další střetnutí je na programu v noci ze čtvrtka na pátek od dvou hodin ráno našeho času. Do finálové série o Stanley Cup proti Coloradu mají za stavu 2:2 na zápasy oba celky stejně daleko.

„Musíme ještě počkat a uvidíme.“

Absence Chytila by každopádně pro New York znamenala značnou nepříjemnost. V play off se mu daří: se sedmi brankami je třetím nejlepším střelcem Rangers, lépe si vedou jen Mika Zibanejad a Chris Kreider.

Jeho formace s Kaapem Kakkem a Alexisem Lafreniérem, přezdívaná „The Kid Line“, má pro klub z americké metropole velkou roli. Rozdělí ji Chytilovo zdravotní problémy?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.