InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Kroužkování ptáků s přednáškou

    pátek 19.4 9:00 - Sýpka u rybníka Topič

  • Multinstrumentální koncert kapely Jablkoň

    pátek 19.4 19:30 - Hospoda U Datla, Blatná

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

První posilou Dynama bude útočník Tomáš Zajíc. Doplní ho olomoucký Zahradníček?

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Fotbalový klub SK Dynamo České Budějovice dnes oznámil první posilu do ofenzívy. Má se jí stát útočník Tomáš Zajíc, který na jaře hostoval v polském Lubinu. S jeho mateřským Baníkem Ostrava, kde by přes Slováka Ladislava Almásiho a Jiřího Klímu nedostával tolik prostoru, se v příštím týdnu budou podle Dynama dojednávat jen formality. Pětadvacetiletý útočník je odchovancem Slovácka, kde se také poprvé podíval do nejvyšší české soutěže. Rodák ze Suchova má zkušenosti z mládežnických reprezentací, v kategorii do dvaceti let odehrál pod trenérem Karlem Krejčím tři utkání, za lvíčata nastoupil do sedmi zápasů, v nichž vstřelil dvě branky.

Další posily vedení SK Dynamo České Budějovice intenzivně hledá. Po návratech z hostování Micka van Burena do Slavie Praha a Ondřeje Mihálika do Plzně potřebují Jihočeši doplnit stav hlavně na krajích zálohy. Deník Sport přišel s informací, že se zajímají o olomouckého Tomáše Zahradníčka.

Dění v budějovickém Dynamu budeme celé léto monitorovat a případné pohyby v kádru se dozvíte na webovém portálu Jižní Čechy Teď.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace