Hlavní obsah
Článek

Herečka kubánského původu Jessica Ledon je opravdu kus. O víkendu vyrazila relaxovat na slavnou Miami Beach, kam sice obvykle zavítá se svým slavným partnerem Davidem Guettou (54), ale ten byl zřejmě v pracovním procesu. Třicetiletá kráska si ovšem vystačila i sama, příjemnou společnost jí ostatně dělal jejich roztomilý pejsek.

Exotická kráska sice daleko víc než svou kariérou proslula jako přítelkyně nejslavnějšího DJe světa, ale to ji rozhodně trápit nemusí. S o 24 let starším umělcem prožívají lásku už bezmála sedm let a společně žijí v jeho domě na Floridě. Ostatně francouzský DJ se možná i pro svou partnerku udržuje v neuvěřitelné kondici, kterou před rokem předvedl fanouškům a ti nevěřili vlastním očím.

Pro Davida, jenž se v roce 2020 a 2021 opět dostal na samotný vrchol seznamu nejoblíbenějších DJ’s v žebříčku britského magazínu DJ Mag, jde o druhou velkou lásku v životě. Tou první byla jeho manželka Cathy Lobé (55), manažerka nočních klubů, s níž má syna Tima (18) a dceru Angie (14). Rozvedl se s ní po dvaadvaceti letech v březnu 2014. Single života si tak užíval pouhý rok, než potkal okouzlující Jessicu...

Reklama

Další články

Načítám