Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Změna ve Slovanu. Klub po dvaceti letech opustí ředitel Libor Kleibl

U fanoušků oblíbený nebyl, dlouholetý ředitel Slovanu Liberec Libor Kleibl je ale spojený s nejúspěšnější klubovou érou, s týmem získal dva mistrovské tituly a pohárovou trofej. Nyní po dvaceti letech s předstihem oznámil, že jeho působení v libereckém fotbale je u konce.

„Rozhodl jsem se z osobních důvodů, budu se stěhovat do rodných Ivančic. Narodil jsem se ve stejném roce, jako byl založen náš klub, a tak jsem už také dosáhl důchodového věku,“ vysvětlil čtyřiašedesátiletý Libor Kleibl pro klubový web důvod odchodu ze Slovanu.

„O svém rozhodnutí jsem informoval představenstvo klubu a dohodli jsme se na mém konci ve funkci ředitele v září tohoto roku. Do té doby bude dost času, abych veškerou agendu předal svému nástupci,“ dodal.

Kleibl do Slovanu přišel v roce 2002 z Preciosy, jejíž majitel Ludvík Karl Slovan koupil o šest let dříve. Do klubu nastoupil těsně po získání prvního titulu a během dalších let jako ředitel přidal další dva a také pohárovou trofej. 

Z Belgie do Liberce. V obchodě jsem jen koukal, vzpomíná na začátky pod Ještědem brankář Olivier Vliegen

Do Liberce přišel v devatenácti z belgického Anderlechtu jako nepotřebný. Dnes třiadvacetiletý brankář Olivier Vliegen zvolil netradiční cestu a jeho rozhodnutí se mu začíná vyplácet. Naučil se česky, našel si přítelkyni a v závěru letošního...

Přesto si fanoušky nikdy úplně nezískal. Vyčítali mu, že o všem stejně rozhoduje jen majitel klubu Ludvík Karl a že by Slovan měl být ještě lepší. Výčet úspěchů ale hovoří jasně.

Kleibl se se Slovanem loučí v dobrém. „Chtěl bych na tomto místě poděkovat všem kolegům, s nimiž jsem během těch dvaceti let mohl spolupracovat a popřát hráčům i fanouškům, ať se Slovanu daří i v budoucnu. S klubem budu rád spolupracovat i nadále, už ale ne v roli ředitele,“ dodal.

Nyní probíhá hledání nového klubového ředitele, podle mluvčího klubu Tomáše Čarnogurského bude jeho jméno oznámeno v dohledné době

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Slovan Liberec

Štítky slovan liberec, fotbal, ředitel, kleibl, FC Slovan Liberec, Ludvík Karl, Preciosa, Ivančice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Změna ve Slovanu. Klub po dvaceti letech opustí ředitel Libor Kleibl  |  Fotbal  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.