Moje šťastná hvězda

Opravdu herečka tají, že si užívá s mladším milencem?

Moje šťastná hvězda

Křehkou blondýnku ovlivnil v mládí rozvod rodičů, a proto se nejspíš snaží udržet své manželství a rodinu za každou cenu. Jak dlouho to ale vydrží?

Prožila divoké mládí, užila si s několika muzikanty, ale teď už mnoho let žije LINDA RYBOVÁ (46) s hercem DAVIDEM PRACHAŘEM (63). Chybí jí snad bouřlivá minulosti a chtěla by ji zpět?

Hvězda  nekonečného seriálu Ulice Linda Rybová (46) žije s manželem, hercem Davidem Prachařem (63), už opravdu mnoho let. Vyhýbají se jim skandály, ale teď se možná jeden rýsuje.  Co se v jednom z nejstabilnějších párů českého showbyznysu děje?

Je Prachař jediným mužem v jejím životě?

Momentálně se proslýchá, že v životě herečky není jen její dlouholetý manžel, ale i další muž. A má být dokonce výrazně mladší nejenom než Prachař, ale také než samotná herečka. Šušká se o tom, že je

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden