Dovolená v obytňáku? Svoboda bez nutnosti platit za hotel. Inspirujte se Agátou Hanychovou nebo Monikou Leovou

Dovolená v obytňáku? Svoboda bez nutnosti platit za hotel. Inspirujte se Agátou Hanychovou nebo Monikou Leovou
Zdroj: Herminapress
Modelka Agáta Hanychová svěřila svůj domov na kolečkách firmě Obytňákem po Česku.V rozhovoru pro Lifee.cz říká, že ji celá stavba vyšla na 400 tisíc korun.Investici si modelka pochvaluje a říká, že by za ubytování v luxusním hotelu časem utratila mnohem více peněz.Interiér obytného vozu je vybarven do růžovo-modrých odstínů a syn Kryšpín je prý z holčičího stylu lehce nesvůj.+ 5 fotek+ 6 fotek

Modelka Agáta Hanychová vyměnila luxusní hotely za pohodlné výlety na vlastní pěst. Ve svém obytném voze už navštívila Chorvatsko, Itálii i Rakousko. Které další české celebrity si pořídily, nebo půjčily karavan a cestují na kolečkách?

Veronika Nováková
Veronika Nováková 11. 06. 2022 12:00

Luxusní dovolená v drahých hotelech? Jak pro koho. České celebrity si v posledních letech oblíbily trávit letní dovolenou na vlastní pěst. Ať už zdolávají nejvyšší hory světa, nebo tráví čas u vody, rády se na vybrané místo přesunou vlastním autem. Ne jen tak ledajakým. České celebrity prostě milují obytné vozy a karavany!

Mezi milovnice obytného vozu patří Agáta Hanychová, Monika Leová nebo Lucie Křížková. Modelka Agáta Hanychová v rozhovoru pro Lifee.cz říká, že dnes už nedá dopustit na možnost vlastní volby místa přenocování a také podmínek podle vlastního gusta. Do obytného vozu navíc vměstná i početnější výpravu včetně dětí.

Agáta Hanychová o cestování obytňákem

Není to karavan, je to obytný vůz. Loni jsem v téhle dodávce strávila moc pěkné léto, takže můj krásný dům a zahrada zůstali ležet ladem. Prakticky jsem v tom tři měsíce žila," chválí si Agáta. Během stavby svého cestovního příbytku sice nevychytala všechno, ale - čert to vem! „Podmínky jsou trochu punkové, protože se mi nepovedlo zavést teplou vodu, takže jsem se sprchovala ve studené, nebo po kempech. Ale pořád si myslím, že není nad to mít takovou svobodu."

Vlasy si v obytňáku nevyfoukáte

Agáta tak například díky svému obytňáku spala uprostřed nejkrásnějších vrcholků Alp v Itálii, Rakousku, Chorvatsku nebo v Německu. „Dříve jsem trávila čas v luxusních hotelech, ale tenhle zážitek se jim nemůže vyrovnat," říká modelka v našem rozhovoru. Dodávka ji vyšla na 400 tisíc korun a k tomu v ní má díky solárním panelům možnost vařit na sporáku nebo zapojit ledničku. Pohodlně si tak nabije mobilní telefon nebo si v noci posvítí. „Už to bohužel není na fén, ten to neutáhne. Zvládne to jen 12 voltů," směje se.

Zastavit můžete opravdu kdekoliv

Výhodou je podle ní soběstačnost a možnost navštívit místa, kterým luxusní resorty nesahají ani po kotníky. Kde s pojízdným noclehem ideálně zaparkovat a nestrachovat se z pokuty? Podle Agáty kdekoli. „Všichni se bojí, že v Rakousku nebo v Německu se s tím nedá zastavit kdekoli vás napadne. Díky tomu, že mám defacto dodávku, tak můžu zastavit kdekoli. Samozřejmě pod podmínkou, že si u toho nerozděláte oheň nebo po sobě neuklidíte," říká Agáta. Podmínkou je samozřejmě dodržovat místní zvyklosti a nenarušovat pořádek.

Interiér v Barbie stylu

Interiér jsem zařídila v holčičím stylu. Syn Kryšpín trochu trpí, když s námi jede. Celé je to vybarvené do růžovo - modra. Za sebe můžu říct, že se tam člověk cítí dobře," popisuje modelka svůj letní domov na kolečkách. Dle jejích slov se líbí všem. „Když zastavím v českém kempu, tak se lidé chodí dívat dovnitř. Děti se většinou seběhnou a lezou si vzájemně do aut, to je normální. Malé holčičky říkaly, že hezčí auto neviděly," dodává pyšně Agáta. Před dvěma týdny prý takto s dětmi vyrazila na ryby a nebýt poruchy v motoru, už by zase byla na cestách. „Doufám, že se brzy opraví, abych mohla zase znovu vyjet."

Jak vypadala stavba Agátina obytného vozu? A které další české celebrity si tento způsob trávení léta oblíbily? Podívejte se do naší fotogalerie.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články