InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Povídání o Marrakéši a okolí očima 2 studentek

    středa 24.4 18:00 - Dvorek U Koníčka, Vodňany

  • Bookstart – s knížkou do života – setkání rodin s dětmi

    středa 24.4 9:30 - Knihovna, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VIDEO: V souboji rezerv dominovaly Semice

PÍSEK/HRADIŠTĚ - V sobotu 11. června se na píseckém kopci hrálo další kolo okresního přeboru. Třetí Hradiště hostilo páté Semice, které měly o čtyři body méně. V prvním poločase kralovali hosté. Ti si díky dvěma brzkým gólům áčkaře Filipa Blažka a jedné trefy Martina Pekárka těsně před přestávkou vytvořili pohodlný třígólový náskok. Po obrátce tempo hry dost opadlo. Semice se spokojily s náskokem a domácí, kteří se sešli v hodně okleštěné sestavě, toho příliš nevymysleli. Po penaltě, kterou sudí Zdeněk Štěrba odpískal po faulu Milana Mendela na Luboše Zabloudila, se jim sice podařilo snížit, ale netrvalo to dlouho a hosté si vzali původní náskok zpět. Po hezké kombinaci se prosadil Jiří Motejzík. V závěru byly k vidění ještě šance na obou stranách, ale skóre se už neměnilo.

TJ Hradiště B – FC AL-KO Semice B 1:4 (0:3)
Branky: 64. König (penalta) – 4. a 9. Blažek, 45. Pekárek, 72. Motejzík
Rozhodčí: Zdeněk Štěrba. ŽK: 0:0. Diváků: 77

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace