InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Cestujme s Fireflies

    pondělí 6.5 18:00 - Světlušky Tábor

  • Vzpomínkový akt k osvobození města

    pondělí 6.5 15:00 - MěKS Vimperk

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cehnice vedení neudržely, obrat Lhenic zařídil jediný hráč

Cehnice - Lhenice 1:2 , Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

Cehnice - Lhenice 1:2     Autor: Miloš Vrátný - Jižní Čechy Teď

CEHNICE – Po bodovém zisku proti druhému týmu tabulky sahali v neděli 12. června fotbalisté Cehnic. V předposledním 25. kole I. B třídy skupiny B hostili Lhenice, nad kterými vedli, ale nakonec jim podlehli 1:2 (0:0). Po bezbrankové úvodní půli se hned sedm minut po obrátce prosadil domácí Jakub Miklas, jenže v 61. minutě dostali hosté výhodu pokutového kopu, z kterého Jakub Beran vyrovnal.

 

Následně měli Cehničtí dvě velké příležitosti strhnout vedení znovu na svoji stranu, jenže Patrik Šebesta a po něm Petr Hovorka v dobrých pozicích nezakončili přesně. A tak se naplnilo pořekadlo nedáš-dostaneš. Z protiútoku v 73. minutě se ocitl tváří v tvář brankáři Jakub Beran a nezaváhal – 1:2. Hosté pak ještě několikrát zahrozili, o vyrovnání se snažili i domácí, ale marně. V nastavení se ještě zlobili, že po průniku Jakuba Miklase do vápna sudí neodpískal penaltu.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace