Autor: Josef Albrecht, kresba pro HlídacíPes.org

Hnojomety a vlhké sny lidu Agrostátu, jak jsme porazili Putina a prezidentská kampaň na PornHubu

Napsal/a Robert Malecký 13. června 2022
FacebookTwitterPocketE-mail

PSÍ UŠI. Do Česka dorazila rekordní zásilka kokainu, ukrytá v krabicích od banánů. Bývalý předseda vlády Mirek Topolánek označil novinářku Apolenu Rychlíkovou za „mimořádnou krávu“. Miloš Zeman posvačil s maďarskou prezidentkou Katalin Novákovou rybí polívku. Z prezidentské volby odstoupila advokátka Klára Slámová dřív, než začala. Prý je to fraška. Tyto události byly vybrány čistě náhodně a nemají žádnou vnitřní ani vnější souvislost. Vítejte u přehledu týdne.

  • Jarní polní práce skončily, hnojomety politické divize skupiny Agrofert slaví úspěch.

Zaseto a podhnojeno je pořádně, je tedy čas začít mluvit o předčasných volbách, dokud to aspoň trochu drží.

Vlhké sny o předčasných volbách zasáhly i struktury převážně nezemědělské, které ovšem se zdejší agropolitickou divizí spojují společné zájmy:

Čili to jen na úvod, abychom měli představu, v jaké fázi vývoje se zhruba nacházíme. Dnes je to právě devět let, co se v jiné, ale v některých rysech podobné situaci, do vývoje vložili policejní plukovníci a aktivističtí prokurátoři. Tenkrát to k předčasným volbám vedlo taky, i když s malým zpožděním, kdy si vládu najmenoval proti vůli poslanecké sněmovny, a tedy protiústavně, Miloš Zeman. Důsledky vidíme dodnes, tak opatrně.


Článek reflektuje dění uplynulého týdne v citátech a výrocích politiků.

Ty samy o sobě nestačí, proto je HlídacíPes.org s jemným odstupem usazuje do patřičného kontextu.


  • A nyní si, milé děti, ukážeme, jak se takové hnojení dobře připravené (zorané) mysli českého voliče provádí. To vezmete hromadu uleželé závisti, namícháte s hnojivem značky „sami máme málo“ a vydáte se ve vězeňském eskortním autobusu (pardon, v obytném voze) po českých městech nedělat kampaň.

„Nemyslím si, že bychom měli pokračovat v dodávání zbraní. My jsme dodávali zbraně a Putina jsme zastavili. Chtěl obsadit celou Ukrajinu, to se chválabohu nepovedlo.“
(pán hledající dno, kterého nebudeme ve vyšším zájmu jmenovat, týdeník Respekt, 8. června)

Tak hlavně že jsme Putina zastavili a je po válce. To se nám všem ulevilo. A teď už jen samá pozitiva a jistoty, nejlíp v čele země s však vy víte kým, s levným ruským plynem pro chemičky v Lovosicích. 


KAŽDÉ RÁNO TO NEJLEPŠÍ Z HLÍDACÍPES.ORG


 

  • A protože máme obecně málo problémů, můžeme si dovolit pustit se do debaty o zrušení veřejnoprávní televize, jak ukázal tady lékař a bývalý vrcholový sportovec Lukáš Pollert.

Samozřejmě by zde bylo možné začít argumentovat kvalitou zpravodajství, aktuální publicistiky a dokumentární tvorby, dětskými pořady, tvorbou pro národnostní a jiné menšiny, koneckonců i menšinovými sporty (třeba takovou kanoistikou, že) a podobně. Jenže je to zbytečné, Lukáš Pollert má neprůstřelné protiargumenty. Tedy jeden.

V pořádku. Koneckonců bychom mohli podobně zrušit i medicínu, jen nás to všechny stojí peníze. A na internetu je lékařských informací zadarmo milion.

  • Myslíte si, že už jste viděli všechno? Neviděli. Prezidentská kampaň, která se zatím nevede, se pomalu překlopila do fáze, kterou by server PornHub nejspíš titulkoval klíčovými slovy #two_buddies #pissing #outdoor_activities. A to jsme teprve v červnu.

Tak klidnou mysl, snad to všechno nějak přežijeme.

Follow @malecak

Pop-up mobil Mobile (207451)
SMR mobil článek Mobile (207411)
SMR mobil článek 2 Mobile (207416)
SMR mobil článek 2 Mobile (207416-2)
SMR mobil článek 2 Mobile (207416-3)
SMR mobil pouze text Mobile (207431)

Líbil se vám tento text? Pokud nás podpoříte, bude budoucnost HlídacíPes.org daleko jistější.

Přispět 50 KčPřispět 100 KčPřispět 200 KčPřispět 500 KčPřispět 1000 Kč

LockPlatbu on-line zabezpečuje Darujme.cz

Skyscraper 2 Desktop (211796-4)