metro.cz

Počasí v Praze

9 °C / 23 °C

Pondělí 13. května 2024. Svátek má Servác

Plavky 2022 podle Astratexu: Vyberte si ty, ve kterých zazáříte

  11:40
Praha 14. června 2022 (PROTEXT) - Společnost Astratex, která se specializuje na online prodej spodního prádla a plavek, představila plavkové trendy pro rok 2022. Ty zahrnují jak jednodílné, tak i dvoudílné modely pro všechny typy postav. Jaké plavky se letos podle Astratexu budou nosit?

Volání divočiny

Plavky inspirované exotickou flórou i faunou jsou trendy i letos. Skvěle vypadají jak rostlinné motivy, tak i zvířecí vzory.

Na retro vlně

Romantické květinové vzory, vyšší kalhotky a střihy, které podtrhují ženskost. Plavky, které se inspirují minulostí, se vracejí na výsluní.

V námořnickém stylu

Odstíny modré se k létu perfektně hodí. A navíc si skvěle rozumí s bílou. S námořnickými prvky letos žádná žena nešlápne vedle.

ASTRATEX TIP: Odlišná velikost spodního a horního dílu u dvoudílných plavek? Žádný problém. Na Astratex.cz je možné si oba kusy libovolně nakombinovat.

Hravá asymetrie

Originální asymetrické střihy patří k letošním trendům. Dokonale vypadají plavky na jedno rameno i nepřehlédnutelné průstřihy.

Odvážné střihy

Mezi letošní trendy patří také plavky se zajímavými detaily z kovu, plastu nebo přírodních materiálů a vykrojené střihy.

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Hlavní zprávy

Zkusím diváky inspirovat k domácímu chovu slepic, říká zahradník po ruce Tomáš Trejbal

vydáno 12. května 2024  16:53

Na pěstování nepotřebujete velkou zahradu, i balkon může být nejen okrasný, ale i jedlý. Stačí vyzkoušet pár fíglů a vypěstujete si suroviny bez chemie a...  celý článek

Kachny, samé kachny! Pardon, labutě, samé labutě aneb Když hospodské inspirují ptáci

vydáno 12. května 2024  11:53

Praha je dobrodružství a romantika. Také nikdy nekončící zdroj zajímavostí. Stačí jen zvednout oči od displeje mobilního telefonu a nestačíte se divit....  celý článek

Autobusy mají od léta zastavovat jen na znamení. Vše nyní závisí na posvěcení magistrátem

vydáno 12. května 2024  8:58

Zkrácení intervalů, nižší náklady na pohonné hmoty, ale také větší komfort pro projíždějící cestující. Zastavující a rozjíždějící se autobusy nebudou...  celý článek

Ve Štěchovicích si vychutnáte pravěk české turistiky. Vyrazíte po červené?

vydáno 11. května 2024  6:10

České turistické značení je fenomenální, chodí se podle něj také v Rumunsku, Brazílii a nově i v Mongolsku. Právě před 135 lety, 11. května 1889, to...  celý článek