InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Vlastivědný výlet do Vitic

    sobota 27.4 8:00 - Muzeum – Stará radnice, Volyně – sraz před starou radnicí

  • Mladfest – hudební festival s výstava ZUŠ, promítáním filmů a trhy

    sobota 27.4 9:00 - Mladějovice, tvrz

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rafani se oficiálně rozloučili s uplynulou sezonou

 Autor: Florbal DDM Netolice

    Autor: Florbal DDM Netolice

NETOLICE – Sezona je oficiálně ukončena! Jako tradičně za ní udělalo tečku opékání buřtů v pergole u DDM v Netolicích, kde se místní florbalisté sešli v pátek 10. června. „Padlo pět kilo buřtů a 25 litrů malinovky,“ usmál se šéf klubu a trenér Josef Zíka. Rafani teď budou mít od společných tréninků volno a pro většinu z nich odstartuje nový ročník až v polovině srpna, kdy proběhne intenzivní letní soustředění v Blatné. „To však neplatí o výběru našich budoucích starších žáků, kteří v tréninku pokračují. Budou se snažit připravit se na turnaj Prague Games v půlce července,“ doplnil Zíka. Ostatní hráči mají individuální tréninkový program v přírodě, na venkovních sportovištích či na běžeckém ovále.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace