Bývalý moderátor Primy Matěj Misař oznámil krásnou novinu: Jeho partnerka je těhotná!

Matěje Misaře (29) zná většina diváků TV Prima. Tvořili zde totiž spolu s bývalou miss Gabrielou Laškovou (32) moderátorskou dvojici. Nyní se Matěj podělil o krásnou novinku na svém Instagramu. Se svou partnerkou čekají prvního potomka!

Moderátor Matěj Misař prožívá krásné období! Společně s partnerkou Barborou totiž světu oznámili krásnou novinku. Půvabná blondýnka na fotkách ukázala své bříško a oznámila, že je těhotná!

,,Řekli jsme si, že toho máme v životě málo, tak jsme něco přidali,“ napsal ke svému příspěvku na Instagramu Matěj Misař. ,,Jo a taky jsme se přestěhovali, máme se rádi a kráčíme stejnou cestou směrem vzhůru. Takže základ dobrý.“

Vtipně také dodal, že po kom bude dítě chytré a po kom krásné, zatím nevědí. ,,Jedno ale vím, budeš úžasná máma. Vím to,“ vyznal dojemně své partnerce.

Matěj sice neprozradil, v kolikátém měsíci Barbora je, ale pomocí procent naznačil, že jsou již za polovinou. Pod příspěvkem jim gratulovalo spoustu lidí, včetně Matějovy bývalé moderátorské parťačky Gabriely Laškové.

Zdroj: blesk.cz, Instagram