Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Nejstarší nevěsta Česka Magda Malá (54): Exkluzivní detaily svatební noci

Manžel jako by se nemohl dočkat noci.
Zdroj: Fotky kredit: Se souhlasem Robina Puškáše a Magdy Malé
+ Dalších 13 fotografií
VESELKA

Zpěvačka Magda Malá (54), která i přes poměrně zralý věk pořád vypadá jako dívenka, se po letech odmítání manželství rozhodla pro radikální změnu. Vzala si svého dlouholetého partnera Jaroslava Podsedníka (52). Tomu se v šatech jak z pohádky líbila tak, že se na ni na svatbě i party vášnivě vrhal. A svědkyně Malé, herečka Kateřina Brožová (54), ronila krokodýlí slzy. Co nevěsta řekla eXtra.cz nejen o svatební noci?

Magda Malá: Velké svatební šaty pro drobnou ženu

„Dlouho jsem svatbu nechtěla, mít papír na toho, s kým žiju, jsem nikdy nepotřebovala. Postupem času se ale můj názor měnil, a když mě můj Jarda požádal o ruku, tak jsem byla šťastná,“ přiznala eXtra.cz zpěvačka Magda Malá.

Někteří lidé se podivovali, jestli na svůj věk neměla až moc dlouhé šaty a závoj. „Já chtěla kratší, ale svatební šaty pro děti ještě nedělají. Ony jsou vlastně krátké, ale na mě vypadají dlouhé,“ říká pobaveně.

Pár se bral na pražském Vyšehradě, v bazilice sv. Petra a Pavla. Malá s o dva roky mladším kamnářem Jaroslavem Podsedníkem chodí šest let.

Někdy náš vztah připomínal Itálii, a tak už Jarda i já víme, co máme a nemáme dělat. Do manželství jdeme s čistým štítem a říkám si, že když jsme to spolu přežili doteď, přežijeme to už napořád,“ věří sympatická zpěvačka.

Kateřina Brožová plakala dojetím

Svědkyní byla herečka Kateřina Brožová, která se při dojemné řeči faráře pod tíhou emocí rozplakala. Chtěla by snad svůj velký den taky znovu zažít?

„Kněze Jaroslava Krajla jsem si přímo vybrala, protože právě on před lety křtil mou Terezku. Všechny dojal svou řečí. Říkal, že moc dobře nechápe, proč někdo novomanželům přeje, ať jim to vydrží. Vydržet ale může kytka ve váze, manželství je něco hlubšího,“ vypráví novomanželka.

Tu pak vyděsilo, co následovalo po jedné ze svatebních tradic.

„Jakmile přišel okamžik, kdy jsem jako nevěsta házela kytku, chytila ji moje dvacetiletá dcera Magdička. Bylo tam tolik vdavekchtivých holek a musí to chytnout zrovna moje dítě! Polil mě dost studený pot,“ směje se zpěvačka, která podle Super.cz se svým manželem zatím ještě nebydlí. Ale plánuje to.

„Na svatební party se zpívalo, tančilo, zametala jsem střepy, krájeli jsme spolu dort, prostě klasika. A měli jsme i tombolu! O všechno se mi postarala výborná kamarádka Miládka, bez ní bych byla ztracená,“ svěřila se eXtra.cz.

Cudná svatební noc

Překvapením pro ni bylo vystoupení rockera Romana Dragouna, který byl v Jesus Christ Superstar alternativním Ježíšem ke Kamilu Střihavkovi. Dorazili ale i Bohuš Matuš, Šárka Rezková, Simona Prasková nebo Marek Černoch. A slavilo se až do rána.

A i když ženich na svatbě vypadal náruživě a jako by se nemohl dočkat, až bude se svou paní v soukromí, nakonec ho nezužitkoval.

„Svatební noc proběhla tak, že jsme na hotelu okamžitě usnuli. Hned ráno jsem musela odjet na koncert. Takže žádná divočina se nekonala,“ dodala závěrem s potutelným úsměvem novopečená mladá paní.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy