Takhle trsá Adamovská se Štěpánkem: Hvězdy Ordinace to rozbalily | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Takhle trsá Adamovská se Štěpánkem: Hvězdy Ordinace to rozbalily

Při nácviku byl Zlatě velkou oporou.
Při nácviku byl Zlatě velkou oporou. (Foto TV Nova)

Ve filmu Ženy v běhu lítala ostošest, teď bude kvůli Ordinaci v růžové zahradě 2 tančit. Zlata Adamovská (63) je obětavá herečka. Pro děti udělá vše. Přitom to pro ni není jednoduché.

„Přiznávám, že nejsem moc taneční typ a choreografie se neučím snadno,“ říká představitelka doktorky Běly Valšíkové. Není při trsání sama. Před kamenickou nemocnicí vystoupil taky její manžel Petr Štěpánek (73) či Bára Štěpánová (62). Hvězdy v Ordinaci tančily, aby tím pomohly malému Mikymu Mázlovi a jeho spolužačce Aničce, do které je zakoukaný, do uměleckého kroužku.

Zlata Adamovská & Petr Štěpánek: Jak se dali dohromady a jak to chodí u nich doma?

Video se připravuje ...

„Tentokrát bylo kolektivní tančení zasazeno do děje Ordinace a má tam svůj význam,“ potvrzuje dobrý skutek všech Adamovská. „Zkoušky s choreografkou v tělocvičně byly příjemné, byla k nám všem shovívavá, jelikož nejsme profesionální tanečníci. Nešlo tudíž o dokonalý výsledek, ale spíš o pobavení. Snad to diváci ocení,“ doufá herečka.

Právě oblíbenou Zlatu Adamovskou chtěla Česká televize už několikrát do pořadu Star-Dance. Neuspěla, protože herečka se nenechala ukecat. Na tak náročná taneční vystoupení se prostě necítí.

Seriál prázdniny nemá

V průběhu července i srpna budou na Voyo k dispozici premiérové díly Ordinace v růžové zahradě 2 každý čtvrtek. Stane se tak vůbec poprvé v historii seriálového fenoménu. Letní sezona Ordinace nabídne zcela nové dějové linky, z nichž jedna bude dramatická a tři letně odlehčené, plné lásky, flirtu, intrik a humoru, s hereckou účastí všech oblíbenců.

V Ordinaci se objevila i modelka Bezděková.

Video se připravuje ...

Zapáleni pro věc

Choreografie se ujala Angeé Roučková (35), kterou diváci televize Nova znají ze show Tvoje tvář má známý hlas. Ta se s herci a herečkami Ordinace sešla kromě samotného natáčení i na několika trénincích, které mu předcházely. „Nakonec to šlo všem a byla to velká radost. Ráda pracuju s talentovanými lidmi, kteří jsou navíc zapáleni pro společnou věc,” vzpomíná Angeé Roučková na přípravy a natáčení společného tance.



Přečtěte si
Lescot Jones
17. 6. 2022 • 13:36

Rychlé a spolehlivé půjčky
požádejte o rychlou soukromou půjčku a získejte půjčku během několika hodin. pošlete nám e-mail se svým jménem: adresa: výše půjčky: doba trvání půjčky: telefonní číslo: V případě zájmu nás kontaktujte na::­::::pe­trbu­zeklo­anfir­m@gma­il.com
Whatsapp nyní: +639451256230

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.