Stanislav Fišer (†90): Strach před pohřbem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Stanislav Fišer (†90): Strach před pohřbem!

Poslední rozloučení s českým Vinnetouem Stanislavem Fišerem (†90): Kdo dorazil?!
Poslední rozloučení s českým Vinnetouem Stanislavem Fišerem (†90): Kdo dorazil?! (archiv)

Na dnešní ráno je do pražského krematoria v Motole naplánovaný pohřeb »českého Vinnetoua« Stanislava Fišera (†90), který minulou sobotu podlehl vážné nemoci. Jeho družka Antonie Hemerková se bojí, aby poslední rozloučení začínající ve čtvrt na deset ustála. Je totiž sama vážně nemocná!

„Odveze mě tam Standova dcera. Nedojela bych sama, mám velké problémy s chůzí a necítím se dobře,“ svěřila deníku Aha! paní Antonie.

38 let spolu

Odchod milovaného Standíka je pro ni velkou ztrátou. „Je mi moc smutno. Všude ho vidím, pořád ho vnímám vedle sebe,“ řekla Aha! žena, která žila po boku známého herce a dabéra dlouhých 38 let. Láskyplně se o něho starala do posledních chvil jeho života.

Problémy s chůzí

Zatímco Fišer neměl od roku 2004 hlas a následně ho zastihly další zdravotní potíže, paní Antonie už několik let špatně chodí. „Zhoršilo se to, přesto se snažím žít. Byla jsem tady pro Standíka, a teď je pryč... Nevím, jak to bez něj zvládnu,“ posteskla si paní Hemerková. „Dělá mi velkou radost, že si na Standu vzpomnělo jeho dříve domovské Divadlo ABC a udělalo mu krásný nekrolog s fotografiemi. Poslali mi ho do e-mailu a dojalo mě to,“ dodala hercova družka.

Stanislav Fišer (†90): Rakovina hrtanu, ztráta hlasu i myšlenky na sebevraždu

Video se připravuje ...

Přijdou Švormová a spol.?

Dá se očekávat, že na poslední rozloučení s Fišerem řada jeho bývalých kolegů, hlavně z Městských divadel pražských. Bude mezi nimi např. Libuše Švormová (86), s níž se mnoho let neviděl? To ukáže dnešní ráno.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.