Dcera Petra Muka vyrostla do krásy. Slavného otce v sobě nezapře

od Markéta Krejčí
2 minuty čtení
Muk Petr
Zdroj: Jindřich Mynařík / CNC / Profimedia

Nedávno si český showbyznys připomněl smutné výročí. Před dvanácti lety zemřel talentovaný zpěvák a hudebník Petr Muk. Jeho nejmladší dceři byly tehdy pouhé tři roky. Nyní už je z ní krásná slečna, která svého slavného otce ani náhodou nezapře.

Petr Muk se jako zpěvák prosadil v rámci působení v kapele Oceán a následně v kapele Shalom. Během sólové dráhy slavil úspěchy především z přezpívanými písněmi Zrcadlo, Bon Soir Mademoiselle či Stín katedrál.

Mrtvého ho našla manželka

V květnu roku 2010, když mu bylo pouhých 45, byla jeho kariéra náhle násilně ukončena. Několikanásobný stříbrný slavík byl nalezen ve svém bytě mrtvý.

Podle úřadů bylo příčinnou smrti udušení zvratky. Petr měl v krvi alkohol a také psychofarmaka, jež užíval na bipolární afektivní poruchu, kterou trpěl.

Dcera na Muka často vzpomíná

Jeho poslední manželkou byla Eva Muková. Právě s ní měl nejmladší dceru Noemi. Té je nyní už patnáct let a zřejmě zdědila talent po svém předčasně zemřelém otci.

„Někdy se až leknu, jak velká podoba tam je. Noemi hraje na klavír, zpívat se ale zatím stydí, ale je to v ní,“ svěřila se Eva slovenskému deníku PLUS 7 DNÍ.

Noemi Muková

Zdroj: Profimedia

Na jejího otce společně velmi často vzpomínají. „Pamatuju si, jak jsme spolu chodívali do parku nebo se doma honili, jak mi pouštěl písničky nebo jsme spolu hráli na klavír,“ svěřila se sympatická slečna deníku Super.

Tanečnice, nebo zubařka?

Krásná Noemi ale disponuje také velkým pohybovým nadáním. Úspěšná je především v moderním tanci a jazz dance. Z mezinárodních soutěží v těchto disciplínách dokonce vozí i medaile.

„Chci být buď zubařka, nebo pokračovat v tanci,“ svěřila se deníku. Noemi žije i se svou matkou na Slovensku, odkud Eva Muková původně pochází a kam se vrátila krátce po smrti svého manžela.

Zdroj: PLUS 7 DNÍ, Super, Extra

Autor: Markéta Světlá


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články