Michaela Pecháčková prožívá nešťastnou lásku. Vyplakala se na rameni Sabiny Laurinové
Zdroj: herminapress

Michaela Pecháčková prožívá nešťastnou lásku. Vyplakala se na rameni Sabiny Laurinové

Vytvořeno dne 17.06.2022

Místo rodinné večeře, kterou naplánovala maminka Sabina Laurinová, brečí Michaela na vaně. „Natáčelo se to těžko hlavně proto, že v té koupelně nebyl vůbec žádný prostor, a pak už přicházelo jen dojetí. Ta scéna mi připomněla mě a moji mamku. Mám s ní moc hezký a vřelý vztah, přesně jako ukázala Sid s Alicí. Na mamčině rameni se dokážu smát i vybrečet, přesně jako se Sabinou. Ta scéna byla smutná, ale zároveň i vřelá a Sabina mě dost podpořila, což bylo hezký,“ svěřila se mladá herečka, která se na lusknutí prstu ještě rozbrečet neumí. „Snažila jsem se vžít do té situace, dát do toho nějakou vzpomínku. Taky fungují umělé slzy a tygří mast. Poté se rozbrečíte!“ prozrazuje filmová kouzla Míša, která tak ronila slzy z nešťastné lásky do vany.

„Je to naprosto ukázková scéna toho, čím prochází v životě každá žena, a když to vidí ty maminky, je to u svého dítěte bolestivější než u sebe. Na druhou stranu má ta máma nadhled, protože už ví, co bude následovat,“ vzpomíná na natáčení seriálová maminka Sabina Laurinová.

Scéna byla v režii Jaromíra Polišenského, který vyjádřil své představy, jež herečky splnily do puntíku. „Je to scéna, která asi trochu zabrnká na city diváků, jsou to okamžiky, které k životu patří, a myslím, že se v nich spousta divaček najde. Líbí se mi, že má Sid k Alici důvěru, i když ji štve a šlape na paty, asi jako každá máma. I já to občas dělám. Všechno má svůj smysl a je hezký, že přesně v takovém momentu ta důvěra mezi nimi je. To taky není všude, a i když je ta rodina trochu bláznivá, tak drží pohromadě, a to je pro mě osobně skvělé,“ svěřuje se seriálová Alice a dodává, že pro jedno kvítí, slunce nesvítí.

„Nevím, zda jsem nějakého chlapce rozplakala, a já sama? Mně už taky občas z někoho smutno bylo, ale ne tolik jako Sid. V tom je ona dost napřed,“ usmívá se Pecháčková, která slibuje, že nakonec se Sid bude smát.