Můj kousek štěstí

Kočičí oči pro pátera Knoxe uhranuly i pana režiséra

Můj kousek štěstí

Na muže cílila vysoko, herce nechtěla, to se jí ale dvakrát vymstilo

Krásná a sebevědomá! Na první pohled měla všechno, co si přála. Jen na muže měla Zlata Adamovská (63) dlouho smůlu. Jak jí řekla kdysi dávno kartářka – až třetí manžel bude konečně ten pravý!

Jako mladinkou jsme ji vídali často v rolích princezen. Její nevinný pohled ji předurčoval i do rolí naivek. Později začala vystupovat jako sebevědomá žena, která ráda určuje pravidla hry.

Už jako maličká byla velmi sebevědomá. Vždy byla přesvědčená, že se z ní stane herečka. Díky raketovému startu a velkému množství skvělých rolí by se mohlo zdát, že všechno v jejím životě šlo jako po drátku.

Ona ale ve dvaceti letech šlápla vedle ve výběru partnera a v pouhých třiadvaceti už byla rozvedená. Svazek s hudebníkem a skladatelem Vadimem Petrovem (64) zničila nevěra.

„Nedokážu žít s mužem, kterému nemůžu věřit,“ řekla tehdy herečka na adresu svého prvního manžela. Současně se ale ozývaly hlasy, že co se zahýbání týče, mohou si být ti dva kvit. Ani Zlata Adamovská prý nebyla

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden