InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Koncert chrámového sboru Prachatice

    sobota 18.5 19:00 - Kostel sv. Prokopa, Strakonice

  • Šperkařský workshop

    sobota 18.5 9:00 - Hospoda Na Nové, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Semice měly nadosah titul, ale nedosáhly na něj

SEMICE - Ve šlágru posledního kola utkání fotbalové 1. A třídy skupiny A byly v sobotu 18. června karty jasně rozdány. I za předpokládaného domácího vítězství Trhových Svinů s Kaplicí, což se také stalo, potřebovaly Semice doma s Roudným uhrát alespoň bod, aby zvítězily v právě skončeném ročníku A třídy a měly možnost postoupit do krajského přeboru. Za určité konstelace mohlo bojovat o postup i Roudné, takže bylo o zápletku a drama v posledním utkání sezony v Semicích postaráno.

FC AL-KO Semice - Malše Roudné 2:3 (0:0)
Branky: 47. Jakub Keclík, 89. Pavel Keclík - 79. Cepák Pavel, 81. Parakhnenko, 86. Vlk
Rozhodčí: Panský - Přibyl, Ondřej. ŽK: 4:3. Diváků: 151
Semice: Dvořáček - J. Keclík, Hrala (71. Forman), Blažek, Trantina, Císařovský, Valach (46. P. Keclík), L. Holub, Šourek (81. Antony), Buchtele, Zborník
Roudné: Havlíček - Vogl, Štěpánek, Cepák, Goretki (60. Šrámek), Vlk, Skála (46. Bartoš), Zíka (60. Navrátil), Zachař, Grigera (75. Parakhnenko), Lebedenko

V prvním poločase se hrál poměrně vyrovnaný zápas, ale míč měli o trochu častěji na svých kopačkách hosté. Toho také dokázali využít ke dvěma brankovým situacím, které bravurně vyřešil domácí gólman Jan Dvořáček.
Prvního gólu se diváci dočkali až po přestávce a byla to velká domácí radost. Kapitán Jakub Keclík napřáhlspoza vápna a míč přesně trefil k pravé tyči. Tím začala semická mistrovská euforie a hosté byli hodně na dně. Málokdo čekal, že mohou vstřelit dva góly a otočit utkání ve svůj prospěch, když proti nim stál mimo jiné výborný Dvořáček. Pak se však stalo něco, co málokdo za parného odpoledne v Semicích čekal. Domácí bránili hubený jednogólový náskok, jenže hosté během sedmi minut nejen vyrovnali na 1:1, ale dalšími dvěma góly překlopili misky na svou stranu a čtyři minuty před koncem svítilo na ukazateli skóre 1:3. A to byla pro celý semický tým a jejich příznivce v horkém letním odpoledni studená sprcha. Slabou náplastí na zpackaný zápas byl gól Pavla Keclíka minutu před koncem základní hrací doby na konečných 2:3.
Přes prohru skončily Semice na druhém místě tabulky, které také zaručuje postup do krajského přeboru. Jestliže na něj budou reflektovat nastíní jeden z trenérů Filip Breibisch ve středečních papírových novinách.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace