Bezkonkurenční střídačka chlapů, Agáta Hanychová: Ulovila Jaromíra Soukupa! Bude konečně tím pravým?

Agáta Hanychová dříve střídala partnery
  |   osobnost

Agáta Hanychová střídá po rozvodu s Jakubem Prachařem jednoho chlapa za druhým. Zatímco Jakub si užívá v náručí mladinké makedonské herečky Sary Sandevy, u Agáty je to přehlídka chlapů z Tinderu. Přičemž vždy ten současný je láska na celý život. Kdo ovšem bude následníkem charismatického chirurga, nikdo nečekal. Není to nikdo jiný než kontroverzní Jaromír Soukup z TV Barrandov. 

Komu by snad uniklo, kdo je Jaromír Soukup, nechť si naladí TV Barrandov. Moderuje tam několik pořadů a zejména ve večerním vysílání mu patří televizní obrazovka poměrně dlouhé hodiny. Kontroverzní, leč známý mediální magnát, byl léta partnerem herečky Kateřiny Brožové, chodil také s muzikálovou herečkou Terezou Mátlovou. To Agáta, ta už stihla vystřídat kde koho. Kdo se objevil po jejím boku před Soukupem?

Agátiným milníkem je Miroslav Dopita, se kterým zplodila syna Kryšpína. Ještě před ním randila například se zpěvákem Sámerem Issou, závodníkem Janem Charouzem, jezdcem Dakaru Janem Brabcem, pražským donchuánem Markem Šišou, Matoušem Peschekem nebo Robertem Hájkem. Její velkou láskou byl hokejista Jiří Hudler, který nakonec skončil s Agátinou manažerkou Hankou. Žije s ní ve šťastném manželství a jsou rodiči tří dětí. 

Mirek Dopita

Bývalý hráč amerického fotbalu, se kterým má desetiletého syna Kryšpína, Agátu okouzlil v roce 2010. Rok po jeho narození padlo podezření z nevěry, dvojice se rozešla a Mirek zmizel v zahraničí. Vrátil se nedávno a s Agátou mají, dle jejích slov, perfektní vztah. Budiž jim to přáno po té bouři, co mezi nimi byla. Dopita se poté usídlil na Bali, kde se oženil. Jeho sestrou je známá maskérka Jana Dopitová

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Agata Hanychova (@agatahanychova)

Jakub Prachař

Těžko říct, zda tenhle vztah byl největší láska nebo největší chyba. Když si v roce 2013 vzala Agáta svého dlouholetého kamaráda Jakuba, všem spadla pusa. Nikdo totiž netušil, že by byli byť zasnoubeni. V roce 2017 se jim narodila dcera Mia, o které Agáta zvládla o několik let později do médií prohlásit, že není hezká, nýbrž zvláštní. Určitě jí Mia v dospělosti poděkuje.

Po velkém mediálním humbuku, vzájemném obvinění z nevěr a hádkách o majetek se Prachař odstěhoval ze společného domu za Prahou a vrátil se k mamince Daně Batulkové na statek do Kolodějích. Agáta potom na sociálních sítích propagovala jeden produkt za druhým a omlouvala to tím, že potřebuje Prachaře vyplatit, což má jako matka samoživitelka těžké.

Další Tinder chlapci

Agáta se nikdy netajila, že je milovnicí seznamovací aplikace Tinder, kde pravděpodobně ulovila některé ze svých dalších lásek na celý život. Patřil mezi ně například truhlář Adam Raiter, který se objevil v reality show Survivor a všechny tam rozčiloval svým otravným mluvením a filozofováním, podnikatel Jan Loskot a Jiří Heller, producent Tomáš Sobola, fotograf Marrek Niessner nebo makléř Zdeněk Turek.

A to nelze zapomenout na hodného Vaška, o kterém mluvila, a také surfaři z Izraele, kam jezdila za mámou Veronikou Žilkovou, když to ještě táhla se Stropnickým a nerozváděli se přes média.

Její poslední láskou byl lékař Andrej Nikov, se kterým randila od podzimu 2021 do května 2022. Jelikož několikrát na sociálních sítích naznačovala, že její ruku zdobí prsten na té správné ruce, mysleli si lidé, že tentokrát už to vážně vyjde. Ale opak je pravdou. Většinou je to u Agáty velká láska, seznámení s dětmi, společné fotky na sociálních sítích a najednou tichý rozchod. Za časté střídání partnerů už schytává při každém dalším posměch. 

Kde vzala Soukupa?

Jaromír Soukup je svým vystupováním osoba kontroverzní, byť jistý vliv se mu upřít nedá. Na paškál si bere ty osobnosti, které, dle jeho slov, média nechávají jindy být. S Hanychovou se seznámil před měsícem poté, co ji pozval do svého pořadu. Hanychová vztah potvrdila několika médiím, detaily neuvedla. 

Zdroj: iDNES.cz, Extra.cz

KAM DÁL: Jak zapadne těhotenství Burešové do seriálu ZOO? Možné scénáře, co se bude dít mezi Viky a soudcem

 

Klíčová slova: