Hlavní obsah
Článek

Svůj neskonalý obdiv k Mariah Carey (54) projevoval její tanečník, choreograf a později i přítel Bryan Tanaka (39) již v televizním pořadu Mariah’s World, a jak je vidět, zpěvačce se to stále neokoukalo a navzdory všem pochybovačům jsou spolu již sedmým rokem. Brian si svou vytouženou dámu vedl jako princeznu i v pondělí, kdy společně vyrazili v New Yorku do kina.

Carey ani po padesátce nevyřadila ze svého šatníku ultra krátké sukně a šaty, naopak se zásobuje novými ještě extravagantnějšími kousky, a zvlášť poslední dobou si vyloženě libuje ve třpytu a flitrech. Navíc čím víc, tím líp...

Černé minišaty se zlatým nápisem na prsou tak v pondělí nestačily, a tak si přes rameno přehodila ještě duhově barevnou bundu. To vše pak doplnila výraznými slunečními brýlemi, černými silonkami a botami na jehlách s vázáním okolo kotníků od Christiana Louboutina.

Ovšem nutno podotknout, že zpěvaččin outfit byl promyšlený do posledního detailu a měl co dočinění s filmem, na který měli s Bryanem namířeno. Jednalo se totiž o romantický snímek s názvem Kámoši (v angličtině BROS), v němž patří všichni účinkující do LGBT komunity. Mariah tak film podpořila nejen svým Amorovým šípem prostřeleným nápisem na šatech, ale rovněž bundou v barvách duhy, která je pro LGBT symbolická.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám