Společnost Hard Rock International ve spolupráci s American Express presents BST Hyde Park přináší britským milovníkům hudby speciální aktivity a překvapení

Společnost Hard Rock International oznámila partnerství s American Express presents BST Hyde Park, předním festivalem společnosti AEG Europe. Ten se koná každý rok na začátku léta v Londýně, kde se nachází vůbec první Hard Rock Cafe otevřené v roce 1971. Letošní ročník festivalu proběhne od pátku 24. června do neděle 10. července a během těchto tří víkendů na něm vystoupí legendární headlineři. Mezi účinkujícími jsou Elton John, The Rolling Stones, Eagles a řada speciálních hostů. Tato vystoupení doplní slavnosti sponzorované společností Hard Rock, které milovníky hudby a návštěvníky festivalu zaručeně potěší. I tentokrát proběhne Den otevřených dveří BST Hyde Park, který mezi hudebními víkendy nabízí řadu úžasných bezplatných aktivit.

"Máme radost, že se v době, kdy si připomínáme půlstoletí existence řetězce Hard Rock, který vznikl právě v Londýně, od té doby se rozšířil do všech koutů světa a má provozovny ve více než 70 zemích, můžeme podílet na tak kultovním kulturním svátku, přivést k němu další milovníky hudby a přinést návštěvníkům v BST Hyde Park další zajímavé zážitky," říká předseda představenstva společnosti Hard Rock International Jim Allen.

Hard Rock Cafe bude v areálu festivalu BST Hyde Park i v jeho VIP sekci provozovat pop-up kavárnu, kde si návštěvníci mohou vychutnat nabídku z jejího menu, aniž by se museli příliš vzdálit od zajímavého dění. Kromě toho společnost Hard Rock sponzoruje jedno z pódií Hard Rock Rising presents the Rainbow Stage, na kterém se představí nadějní umělci z celého světa, a podpoří tak novou generaci umělců, kteří se jednou stanou headlinery festivalů.

V pobočkách Hard Rock Cafe budou vystaveny také unikátní memorabilie, které patřily interpretům vystupujícím na festivalu BST Hyde Park, například Eltonu Johnovi, Rolling Stones, Eagles, Duran Duran nebo Pearl Jam, i dalším slavným britským hudebním velikánům.

"Již 50 let je značka Hard Rock spojována s největšími hudebními jmény," říká generální ředitel evropských festivalů společnosti AEG Presents Jim King. "Těšíme se, až se o její slavnou historii budeme letos v létě moci podělit v BST Hyde Parku, kde si hudební fanoušci užijí slavný podnik Hard Rock Cafe i Hard Rock Rising Stage."

Další informace a úplné znění zprávy najdete na https://news.hardrock.com/ nebo https://www.hardrockcafe.com/bst-hyde-park.aspx.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1844260/Hard_Rock_Tom_Hancock_BST.jpg Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1844323/AEG_presents_BST.jpg Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1757039/Hard_Rock_Cafe_Logo.jpg

Kontakt pro média: Jonathan Goldman, JGoldman@Golin.com

Klíčová slova USA-hudba-služby-Hard Rock International

Oblast
USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Kategorie
Služby, cestovní ruch
Kultura

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.