Krmenčík míří za Kúdelou do Indonésie, fotbalový útočník se klubu z Jakarty upsal na tři roky

Fotbalový útočník Michael Krmenčík, který v minulé sezoně hostoval v pražské Slavii, přestoupil z Brugg do Persije Jakarta. Indonéským celkem podepsal tříletou smlouvu. Klub o tom informoval na svém webu. V týmu se potká s bývalým spoluhráčem ze Slavie stoperem Ondřejem Kúdelou, který do Jakarty přestoupil před dvěma týdny.

Jakarta Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Michael Krmenčík

Michael Krmenčík | Zdroj: Profimedia

„S Michaelem jsem se bavil před několika dny. Z příchodu do Persije měl velkou radost. Přesně takového hráče naše mužstvo nyní potřebuje, protože hraje na hrotu. Dokáže udržet míč, má ideální hru tělem a zkušenosti z evropských soutěží,“ prohlásil německý trenér Persije Thomas Doll.

Obránce Kúdela nebude pokračovat ve Slavii, po konci smlouvy se dohodl na angažmá v Indonésii

Číst článek

Devětadvacetiletého Krmenčíka čeká třetí zahraniční angažmá, kromě Brugg v minulosti krátce působil i v řeckém celku PAOK Soluň.

Nejúspěšnější část kariéry prožil v Plzni, s níž získal tři tituly a zahrál si i Ligu mistrů. Uplynulý ročník strávil ve Slavii, za níž ale i vinou zranění odehrál jen 21 soutěžních utkání, v nichž zaznamenal čtyři branky.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme