Fall Guys už můžete kdekoliv hrát zdarma
zdroj: Foto: Mediatonic

Fall Guys už můžete kdekoliv hrát zdarma

23. 6. 2022 8:30 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Želatinová battle royale Fall Guys studia Mediatonic v pondělí přešla na free-to-play model, což znamená, že si ji můžete zahrát zdarma. K tomu vyšla na dvojici nových platforem – Xboxu a Switchi, zároveň se ale na PC stala exkluzivitou pro Epic Games Store. Pokud jste si ji tedy předtím nepořídili na Steamu, v digitálním obchodě od Valve už se k ní nedostanete.

S jedním účtem nicméně můžete hrát na všech platformách, sdílený je postup i kostýmy pro vaše fazolovité hrdiny. Také hráčská základna je propojená – s kamarády i s naprostými cizinci si tak můžete zahrát, ať už vlastníte PC, Xbox, PlayStation, anebo Switch. PlayStation 5 se navíc dočkal separátního updatu, který slibuje kratší načítací časy a zlepšený výkon.

Hráči a hráčky, kteří si Fall Guys v minulosti pořídili za peníze, dostávají za odměnu a věrnost speciální balíček, kde najdete unikátní jmenovku, titul a tři kostýmy – vegetariánský hot dog, krále a zrzavého trpaslíka společně s prvním season passem.

Spolu s novým monetizačním systémem totiž odstartovala také nová sezóna 1: Free For All, kde najdete právě časově omezený season pass plný kosmetických odměn. S přechodem na free-to-play model se nutně pojí také nová prémiová měna zvaná Show Bucks, za kterou si opět můžete pořídit doplňky a oblečky pro své fazole.

zdroj: Mediatonic

Do Fall Guys vedle toho přibylo také několik úrovní, které jsou náročnějšími verzemi těch existujících, ale i úplně nové – je libo závodění na překážkové dráze či smrtící volejbal? Fyzické schopnosti neohrabaných fazolových panáčků můžete zdarma otestovat na PC a konzolích. Ať vyhraje ten nejobratnější!

Nejnovější články