Zajímá vás, jak žije hvězda Jurského světa, Bryce Dallas Howard (41)? Nahlédněte do jejího růžového domu s námi!

Přidat na Seznam.cz

Podle Bryce Dallas Howard, herecké a režisérské veteránky známé především díky rolím ve filmech Jurský svět a série Stmívání, měla se svým manželem, hereckým kolegou Sethem Gabelem, při představě, jak bude vypadat jejich nový domov, na mysli jediné. Vytvořit opravdu kouzelné místo.

Inspirace u Rosemary

 „Jednou jsme měli možnost navštívit Miu Farrow,“ vypráví herečka o tom, kde vzala inspiraci. „A bylo to to nejkouzelnější místo. Její dům byl plný příběhů a pokladů, památek na tak legendární život. Odjížděli jsme se Sethem s myšlenkou: ‚O tohle usilujeme. Takhle chceme, aby vypadal náš domov.“

Jako dcera oscarového režiséra Rona Howarda a sama od dětství herečka je jistě svědkem hollywoodské historie, a právě proto se při navrhování svého domova rozhodla pro osobnější přístup, píše web ArchitecturalDigest. Na výzdobu čtyřpokojové dvoupatrové novostavby v Los Angeles, kam se její čtyřčlenná rodina nedávno přestěhovala, si pozvala rodinnou přítelkyni Claire Thomas.

„S Bryce sdílíme vášeň pro staré hollywoodské příběhy,“ říká Thomas. „Takže když jsem se pustila do tohoto projektu, představovala jsem si je jako postavy na place. A protože je znám tak dlouho, bylo opravdu zábavné interpretovat jejich osobnosti.“

Interiér po vzoru nostalgie starých časů

Při přípravě projektu Howard a Thomas společně nazvaly svůj pracovní styl „organický glamour“, což znamená hravou směs vlivů starého Hollywoodu, živých vintage kousků a pohodové kalifornské atmosféry. Kuchyňský ostrůvek v mátové barvě lemují skříňky v dětské růžové, které ladí s terasovým snídaňovým stolem na zakázku od Concrete Collaborative. Mediální centrum v obývacím pokoji v barvě žvýkačky stojí proti pohovce Joybird ve tvaru U v tmavším růžovém odstínu a klidná šalvějově zelená ložnice pro hosty má na stěně dřevěné detaily s rýhováním. Vedle toaletního stolku v toaletní místnosti se vyjímá fuchsiová tapeta s potiskem dinosaurů a vana v olivové barvě je umístěna na růžové benátské podlaze v hlavní koupelně.

Ve vedlejší roli drama

Navzdory tomu všemu zbylo ještě dost prostoru pro drama. V jídelně Thomas vložila do interiéru nádech fantazie

„Bryce tomu říká její Mijazakiho pokoj,“ vysvětluje s odkazem na uznávaného japonského animátora Hayao Mijazakiho. Thomas obložila stěny nástěnnou tapetou od Schumachera, která znázorňuje hvězdnou lesní scénu, jež podle herečky připomíná mystické lesní prostředí z filmu Můj soused Totoro, jejího oblíbeného Mijazakiho filmu. Na stropě využila služeb umělce a designéra Coopera Reynoldse Grosse a nainstalovala reflexní mosazné panely, které celou místnost zalévají zlatavým světlem.

Zdroj: architecturaldigest.com, Youtube, Instagram