Ivana Gottová uspořádala podle přání svého zesnulého manžela Karla Gotta vzpomínkový koncert, což byl podle vdovy „další z projektů, které ještě za svého života sám načrtnul – a my se snažíme jeho představu co nejlépe naplnit“. A krátce poté sdílela jeho bývalá milenka Alice Kovácsová (56) snímek, který by se možná dal považovat ve světle oné akce v O2 areně za mírnou provokaci. 

Zatímco média plní informace o koncertu a články o tom, jak Gottova dcera Charlotte (16) vyrostla v krásnou mladou slečnu a společně s Darou Rolins (49) vystřihla známý duet Zvonky štěstí jako z partesu, někdejší láska Karla Gotta se zvěčnila nahá ve vodě. Navíc se stručným popiskem „selfie v bazénu“. Je na něm zachyceno pouze její torzo, ovšem ve velmi odvážné pozici – nelze si nevšimnout například jejích bradavek, odvážně se rýsujících pod hladinou... Z takovéhle momentky se zatočí hlava nejednomu muži! V ten okamžik nejspíš mnozí pochopili, co na ní Gott viděl...

Do národem milovaného zpěváka Karla Gotta se Alice Kovácsová zamilovala v pouhých sedmnácti letech, a i když to vypadalo na jednostranné pobláznění, záhy z toho byl plnohodnotný vztah, který vydržel dlouhých deset let. Po rozchodu zůstali přáteli a nadále se pravidelně vídali. Po jeho skonu mu pak Alice donesla k Bertramce rudou růži s černou stuhou. Na ní bylo anglicky napsáno „Sbohem lásko, Alice“„Tohle je, myslím, daleko osobnější, než se jít rozloučit k rakvi na Žofín,“ vysvětlila tehdy Blesku Alice, jinak také manželka herce a hudebníka Ondřeje Havelky (67).

Na poslední rozloučení se slavným Slavíkem ostatně zvaná ani nebyla – Ivana totiž nikdy nebyla příliš nadšená z blízkého přátelství, které mezi Alicí a Karlem i po letech panovalo, a nakonec ho v říjnu 2017 bez jakýchkoliv kompromisů svému manželovi zatrhla. Ostatně podle Gottovy nejstarší dcery Dominiky (48) měl být syn Kovácsové Hugo (12) jejím nevlastním bratrem, tedy nepřiznaným synem samotného Karla...

VIDEO: Záběry Gotta u Alice doma: Za co schytal ránu do rozkroku?!

Video
Video se připravuje ...

Záběry Gotta u Alice doma: Za co schytal ránu do rozkroku?! Youtube

O rok později pak Alice prodala jeden z obrazů, které jí Gott věnoval. Vydražil se tehdy za 1 milion a 200 tisíc korun a ona se pak rozhodla věnovat 20 % z výtěžku (tedy 240 tisíc korun) interní klinice hematologie Všeobecné fakultní nemocnice v Praze.

Právě tam se totiž zpěvák, když poprvé bojoval s rakovinou mízních uzlin, léčil. „Jsem moc ráda, že jsem alespoň takovouto symbolickou částkou mohla poděkovat lékařům za muže, kterého mám stále moc ráda,“ uvedla v té době Alice skromně. Vážná nemoc se však muži jejího života po čase vrátila... a už se s ní bohužel nedalo nic dělat.

Fotogalerie
54 fotografií