Gottova milenka v akci: Jasná zpráva Ivaně? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gottova milenka v akci: Jasná zpráva Ivaně?

Kovácsová se s Gottem nesměla stýkat
Kovácsová se s Gottem nesměla stýkat (Foto ara)

Každý vzpomíná po svém. Zatímco vdova Ivana Gottová (46) vystrojila Karlu Gottovi  (✝80)  parádní vzpomínkový koncert, jeho někdejší milenka Alice Kovácsová (56) podle zjištění Blesku v podobný čas překvapila fotkou v bazénu, kde se blýskla tak, jak ji příroda stvořila. 

Do Gotta se Kováscová zamilovala, když jí bylo pouhých 17 let. Vypadalo to na krátký románek, nakonec z toho byla láska jako trám a trvala 10 let. Nebylo přitom tajemstvím, že Alice a Karel zůstali přáteli i po krachu vztahu, od roku 2009 ale mělo přátelství utrum - Ivana měla údajně Gottovi styky s Kováscovou zakázat. Na vzpomínkový koncert proto nebyla pozvána, ostatně stejně jako na pohřeb. 

Gott v kultovním snímku Karel

Video se připravuje ...

To Alici ale neodradilo od toho, aby se se svou láskou rozloučila. K jeho vile na Bertramce proto přinesla rudou růži s černou stuhou, kde stálo: „Sbohem lásko, Alice“. „Tohle je, myslím, daleko osobnější, než se jít rozloučit k rakvi na Žofín,“ vysvětlila posléze Blesku. 

Okolo data, kdy se konaly vzpomínkové koncerty, publikovala provokativní fotku, jak se polonahá koupe v bazénu. Nic osobního pod ní sice nepřipsala, i tak tento čin ale svádí k myšlence, že by mohlo jít o připomenutí Ivaně, jakého hrudníku se Gott nemohl svého času nabažit. Načasování je minimálně zvláštní...

Dara Rolins: Proč se převlékla za Gotta? A jak se jí zpívalo s Charlottkou?

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
kristinn
26. 6. 2022 • 14:12

strašný bláboly?A bigotní katolíci? A tvoje príspevky? Prečo nereaguješ na článok, ale na prispievateľa? A to, či som ja katolíčka, ťa nemusí vôbec zaujímať. Staraj sa o svoje múdre myšlienky, empatické a dobré srdce!

-bello-
26. 6. 2022 • 11:28

xcarodejka
-----------
intelektuál nemusí být nutně moudrý.
A inteligenční bankrot mozků v šoubýzu být nemůže taky Tam, kde nic není , ani smrt nebere..

xcarodejka
26. 6. 2022 • 10:18

když se sejde dva a více/ nedej Bože/ nemoudrých, tak je to evidentní intelektuální bankrot.

xcarodejka
26. 6. 2022 • 10:18

když se sejde dva a více/ nedej Bože/ nemoudrých, tak je to evidentní intelektuální bankrot.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.