Václav Tittelbach opustil televizi Nova, kde moderoval sportovní zpravodajství, v roce 2013. Od té doby se věnuje především rodině.

„Nejvíc času věnuji dětem a vnoučatům. Starší děti ze mě udělaly dědečka a patnáctiletý syn mě udržuje v kondici, takže ideál,“ pochlubil se Blesku bývalý sporťák, kterého doprovodila jeho půvabná partnerka.

S blondýnkou, jež je o 18 let mladší, má syna Tobiáše. „Tobiáš je hrozně aktivní dítě. Hraje tenis, fotbal, hokej, kromě toho pořád skáče někde na trampolíně nebo pobíhá venku,“ řekl před lety v rozhovoru pro časopis Sedmička Tittelbach.

VIDEO: Václav Tittelbach s partnerkou Lenkou na premiéře Prezidentky

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Václav Tittelbach s partnerkou Lenkou na premiéře Prezidentky Markéta Reinischová

Lenka by chodila do společnosti častěji, ale jejímu partnerovi se nechce. „Chodíme míň, ale doufám, že to bude dřív než zase za čtyři roky. Dneska jsem po lehkém zákroku v anestezii, takže bych to dneska vynechala, ale už jsme to měli domluvené, tak jsme šli. Doufám, že neusnu a že mě ten film nadchne,“ říká Lenka.

„Bydlíme na okraji Prahy a těch akcí je moc, do toho děti, vnoučata, takže je náročné to zkoordinovat. Ale dneska jsme v plné síle. My jsme původně měli jít do Činoherního klubu na derniéru Ondřeje Vetchého, ale nakonec jsme šli sem,“ dodal Václav.

Z prvního manželství má Václav dospělého syna Lukáše a dceru Kamilu. A právě ti ho učinili dědečkem. „Syn je neurochirurg. Vystudoval lékařskou fakultu a pracuje jako lékař v Nemocnici Na Homolce. Dělá operace zad a mozku, za což před ním smekám,“ uvedl. „Dcera vystudovala také Univerzitu Karlovu, obor sociologie a psychologie. Oba teď mají prcky,“ dodal Václav.

Aréna hvězd: Největší koncertní bomba už v září 2022! Michal David, Monika Absolonová, Dalibor Janda a spousta dalších. Vstupenky si zajistíte ZDE!

Fotogalerie
111 fotografií