Lucie Zedníčková promluvila o svém biologickém otci. Mnozí si dodnes myslí, že je to Pavel Zedníček

od Dominika Jandorová
2 minuty čtení
lucie zednickova
Zdroj: Profimedia

Podle shodného příjmení si mnoho lidí myslelo, že otcem Lucie Zedníčkové je Pavel Zedníček. Herečka však prozradila, že pravda je jiná. Svěřila se také, že ač je šťastně zamilovaná, svatba musí počkat.

Kdo je skutečný otec?

Navzdory shodnému příjmení není Pavel Zedníček biologickým otcem Lucie. S matkou známé herečky byl ženatý 18 let, v roce 2001 se rozvedli.

Maminka si ponechala jméno Zedníčková, a tak se Lucie rozhodla přejmenovat, aby se jmenovaly stejně. Nechala si tak přepsat rodný list, kde bylo původně napsáno Bártová.

„Já mám rodné příjmení Zedníčková, i když bych Zedníčková být neměla, protože Pavel mě neadoptoval, ale to tak vzniklo z domluvy. Pavla jsem brala jako fajn člověka, který mi stál po boku, když jsem byla v pubertě. Teď se už tolik nevídáme, on taky Pavel bydlí na Karlštejně a má hodně práce,“ popsala Lucie okolnosti změny příjmení v pořadu Život ve hvězdách.

Biologický otec Lucie Zedníčkové však emigroval do Kanady, kde má také herečka tři sourozence. Lucii se bohužel nesplnilo přání, aby si jejího otce užily alespoň děti. Před dvěma roky zemřel.

Na chvíli dispečerkou

Již třetím rokem je partnerem Lucie Zedníčkové majitel dopravní společnosti Miroslav Ollé. Díky němu se také nenudila během covidové pauzy. Vyzkoušela si práci dispečerky.

lucie zednickova

Zdroj: Nextfoto

„Posílala jsem jakožto dispečerka různé řidiče z místa na místo. Je to takové hraní si na mapě. Docela mě to bavilo. Byla to v době pandemie vlastně jediná šance, jak vydělat nějaké peníze,“ vysvětlila serveru iDnes.

Bude svatba?

Vztah Lucii klape, proč tedy otálí se svatbou? Před pandemií se nastěhovala do nového domu, který je potřeba vybavit.

Pro herečku je nyní prioritou dodělat terénní úpravy a pomalu dokupovat nábytek. To ale bude stát hodně peněz, proto Lucie téma svatby prozatím odložila.

Zdroj: TN.cz, iDNES

Autor: Dominika Jandorová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články