Jessica Alba se podělila o svůj dokonalý trik pro přirozené denní líčení. Zvládnete ho i vy

Přidat na Seznam.cz

Víte, jaký je jediný krok k přirozenému dennímu líčení, které navíc vypadá nádherně zářivě? Jessica Alba (41) se na Instagramu podělila o trik, který to má umožnit. A vypadala nádherně.

Hledáte trik, jak si ráno ušetřit pár minut v koupelně, aniž byste museli obětovat krásné denní líčení do práce nebo do běžného života? Zdá se, že dokonalou odpověď nemá nikdo jiný než herečka Jessica Alba. Díky její technice nanášení podkladové báze, korektoru, tvářenky a bronzeru byste měli dosáhnout přirozeného, zářivého vzhledu, píše Glamour. Celá věc má být navíc hotová během chvilky a je to hračka.

Na hereččině Instagramovém videu je na první pohled vidět pravý opak přirozeného líčení. Vidíte jen tečky a linky, které byly na obličej zjevně „namalovány“ pomocí make-upu. Ale stojí za to sledovat video až do konce.

„Dobře, poslouchejte… Vím, že vypadám jako blázen, ale myslím, že tento fixační sprej právě odhalil hack make-upu, který překoná všechno! Nejenže je to rychlé a snadné, ale výsledný přirozený a svěží vzhled je prostě vynikající. Pokud jste to ještě nezkusili, vyzkoušejte to!,“ napsala pod svůj tutoriál na svém Instagramu. Jessica Alba si tento trik osvojila od influencerky a vizážistky Chloe Morello.

Takto funguje jednoduchý denní make-up v jednom kroku

K líčení potřebujete svůj oblíbený podkladový krém nebo korektor, případně obojí, podle toho, co používáte při své rutině. Budete také potřebovat bronzer a tvářenku. Je důležité, aby všechny produkty měly krémovou nebo tekutou strukturu. Nakonec si vezměte fixační sprej, protože ho pravděpodobně použijete více než jednou.

Namísto toho, aby se nejprve nanášel podkladový krém a korektor, pak bronzer a nakonec tvářenka a produkty se míchaly jeden po druhém, nanášejí se na obličej všechny najednou. A to přímo na místech, kam mají směřovat. Tato technika má zabránit tomu, aby se na některé části obličeje (například na tváře) naneslo několik vrstev make-upu a ztratil se přirozený vzhled.

Jakmile jsou všechny produkty na obličeji, Jessica Alba na něj nastříká sprej a postupně začne vše po částech roztírat. A pokud je textura příliš suchá a nelze ji již rozetřít nebo posunout, znovu ji nastříká a pokračuje. Výsledek: zcela přirozený a především lesklý make-up. Inspirujete se?

Zdroj: Instagram, Glamour