6 tipů minisukní na každou letní náladu

6 tipů minisukní na každou letní náladu

Nejenom mezi světovými módními návrháři vypuklo letní šílenství zvané minisukně. Kterou si vybrat a neutratit za ni třetinu výplaty?

foto: Unsplash / Sule Makaroglu

Miu Miu je jedním z módních domů, které na podzim představily své letní kolekce a v nich mini i mikro sukně. Stoupající teploty mají tendenci promítnout se do kratších lemů a jelikož obliba mini sukní opětovně stoupá, není o čem uvažovat.

Mikro mini

Nový výraz pro něco, co působí jako velmi malý kousek látky, to jsou mikro mini sukně. V oblibě jsou zavinovací, které přizpůsobíte své postavě i pohodlí. Neváhejte, budou vás bavit.

zavinovací sukně 549 Kč Bershka (dostupné na Zalando)

 

Denim

Tahle látka nevyjde nikdy z módy. Na kalhoty, džínová sáčka i mini sukně počítejte s variantou denim! Je sexy, opticky zeštíhlí a bude vás bavit.

džínová mini sukně 299 Kč (dostupná na Reserved)

Plisované mini sukně

Svěží střih v různých barvách s elastickým pasem ve tvaru áčka je sukně hodící se na jakékoliv formální události, stejně jako na kafe s kamarádkou na náplavku. Jestliže uvažujete pouze nad jednou jedinou sukní, tahle má mnohonásobné využití.

Světle modrá skládaná sukně ONLY Anna 562 Kč (dostupná na ZOOT)

Květiny

K létu jednoznačně patří spoustu barevných květů, které rozveselí vaši náladu a rozzáří den i lidem kolem vás. Zkuste se na chvíli vrátit v myšlenkách do svého dětství, kdy jste jako malá princezna točila sukní a užívala si ten pocit upřímné radosti.

Růžovo-černá květovaná sukně Pieces Nya 277 Kč (dostupné na Zoot)

S kapsami

Jsou praktické a o něco méně princeznovské, což může mnoha ženám vyhovovat. Vlastně to přinese kýžený kompromis mezi pohodlím a designem. Takže za nás i tyto mini sukně patří do must have letošního léta.

Minisukně JDY 510 Kč (dostupná na Zalando)

Sportovní

Základem je pohodlný materiál, často teplákovina nebo úplet, ve kterých se cítíte příjemně. Tak příjemně, že si v této sukni umíte představit i sportování, jako například tenis, volejbal nebo jízdu na koloběžce.

sportovní mini sukně Northfinder DUNOLA 449 Kč (dostupná na Sportisimo)

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram