Berenika Suchánková ze seriálu ZOO: Stejně jako slavný táta rozjíždí hvězdnou kariéru

Berenika Suchánková ze seriálu ZOO: Stejně jako slavný táta rozjíždí hvězdnou kariéru
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mladou, charismatickou a umělecky perspektivní Bereniku Suchánkovou mnozí znají zejména jako dceru proslulého komika Michala Suchánka. Svým uměleckým talentem však dokáže diváky oslovit i bez slavného příjmení. A jednou z takových příležitostí je i seriál Zoo, kde sehrává roli stážistky Petry.   

Mládí vpřed a humor jakbysmet

O tom, že herečka Berenika Suchánková zdědila umělecké vlohy po svých rodičích není pochyb. Jakožto dvojnásobná mistryně světa ve stepu se rozhodla vydat na dráhu herectví a diváci mohou být jedině rádi. Během svých dětských let si již střihla pár snímků, momentálně však začíná vystrkovat růžky ještě o něco víc. Její role Petry Váchové v seriálu Zoo je jednou z nejhumornějších dějových linek, které seriál může nabídnout.

Společně s Pavlou Tomicovou vytváří skvělé duo, které divákům zajistí pořádnou dávku zábavy. A nejen těm! I na place to kolikrát bývá nesmírná sranda. Dokonce už zvládla i roli pod režií svého tatínka, který ji v seriálu Národní házená herecky usměrňoval. Podle jejích slov je však za takovou zkušenost velmi vděčná a z rad a připomínek, které jí otec v souvislosti s účinkováním v seriálu dal, si toho spoustu odnesla.              

Berenika a její láska za dob covidu

Ještě nedávno celým světem proběhla jako lavina pandemie koronaviru a stejně jako to mělo vliv na zdraví, nepřineslo to ani žádná velká pozitiva v oblasti mezilidských vztahů. Berenika je však šťastnou výjimkou a během covidu se seznámila se současným partnerem, s nímž se díky lockdownu naučili doslova žít spolu. A jak se jí to podařilo, když se nedalo nikde společensky setkávat?

Jak sama řekla, bylo to úplnou náhodou. S dlouholetým kamarádem jejího bratra, kterého už nějaký ten pátek znala, si najednou padli do oka. Jak ale přiznala, celý proces začátku vztahu byl poněkud netradiční. Zatímco by za normálních okolností s partnerem vyrazili na rande někam do divadla, během covidu museli být více kreativní a společné kulturní zážitky si vytvářeli během začátku vztahu jen v pohodlí domova.