yamaha_demo_tour




BMW Motorrad dny si užily Vysočinu

O víkendu 17-19. června v Milovech na Vysočině proběhl třetí ročník akce BMW Motorrad Dny, pořádané českým zastoupením BMW Motorrad. Přes dvě stovky účastníků si během víkendu vyzkoušeli celkem 38 motocyklů BMW, na silnici i v terénu. Užili jsme si krásy Vysočiny i doprovodný program a přinášíme fotogalerii z akce.

Hlavním lákadlem byly testovací jízdy, při kterých se každou hodinu vystřídalo přes třicet jezdců na všech modelech BMW Motorrad a šesti vozech MINI. Vybraná trasa pod vedením doprovodných motocyklů policie pěkně kombinovala krásy Vysočiny.

Pro fanoušky jízdy mimo zpevněné úseky byl připravený offroad v nedalekém areálu Šikland pod vedením instruktorů z motoškoly Přijďte se projet.

Na vlastních mašinách si pak účastníci mohli projet body soutěže BMWcaching, o pauzách si poslechnout a prohlédnout workshopy na stáncích partnerů, ale hlavně využít skvělé zázemí resortu Orea Devět Skal.

Moderátorem celovíkendové akce byl dabér Zdeněk Mahdal, který se zúčastnil spolu s dalšími 51 motocykly sobotní spanilé jízdy. Ryzí cestovatelskou a motorkářskou atmosféru zažilo i 40 účastníků, kteří využili ubytování ve vlastních stanech v přilehlém kempu.

Dokonalou podívanou byly předváděcí skupinové jízdy Policie České republiky, secvičená souhra skupiny velkých motorek předvedla, že tihle pánové mají své mašiny opravdu „v ruce“.

Dobrou zábavu nabídla i show šestinásobného mistra republiky v trialu Martina Matějíčka. Martin umí nejen dokonale jezdit a s lehkostí předvádět nepředstavitelné kousky, ale je i skvělý „šoumen“ a umí vyburcovat publikum.

O večerní zábavu a hudbu se starala společnost BigShock, společně s dakarským jezdcem Martinem Michkem. V sobotu večer pak proběhlo vyhodnocení soutěží a vítěz si „odvezl“ stavebnici Lego motocyklu BMW S 1000 RR.

Mám velikou radost, že se nám po dvouleté covidové odmlce podařilo BMW Motorrad dny opět zorganizovat a naši fanoušci přijeli v tak hojném počtu. Po celý víkend bylo k dispozici nespočet aktivit a nikdo tak neměl šanci se ani na chvíli nudit. Testovací jízdy na silnici, testovací jízdy v terénu, testovací jízdy s MINI, soutěže BMWcaching, jízda na profesionálním automobilovém závodním simulátoru, workshopy a prezentace našich partnerů… bylo toho opravdu hodně. Všudypřítomnou motorkářskou atmosféru doplnilo krásné počasí. Motorkáři mají dobrodružného ducha, a proto asi čtvrtina účastníků využila přilehlý kemp, který jsme jako možnost ubytování na Motorrad dnech nabídli letos poprvé. Věřím, že si tuto akci všichni užili, a my už začínáme plánovat další ročník a přemýšlíme, jak Motorrad dny udělat ještě atraktivnějšími,“ řekl k celé akci Petr Krajča, BMW Motorrad Manager.

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Související firma



TOPlist