Ve čtvrtek 23. června došlo v restauraci Suntory ve čtvrti Del Valle v Mexiko City k neuvěřitelně brutálnímu zločinu. Právník Jesús Hernández Alcocer (79) tam zavraždil svou mladinkou choť, půvabnou mexickou zpěvačku Yrmu Lydyu Gamboaovou (†21)... „Muž třemi výstřely usmrtil svou manželku. Už je zadržen společně s další ženou, která ho doprovázela,“ potvrdil pro média Omar Garcia Harfuch, šéf bezpečnosti v Mexico City. 

Žena, která byla společně s Alcocerem odvedena do vězení, je rovněž vyšetřována - podle svědků to byla právě ona, kdo podal zbraň pachateli. Ten ji obrátil vůči Yrmě a několikrát na ni vystřelil. Tři projektily zasáhly cíl, z toho jeden výstřel mířil přímo do obličeje...

Několik hodin po zločinu se zpěvaččin manžel přiznal policii a uvedl, že hádku, která měla tak tragické vyústění, vyvolala jeho žárlivost a údajné nevěry Yrmy, která se začínala úspěšně prosazovat ve světě šoubyznysu. Rovněž měli řešit případnou manželskou odluku - načež se muž rozčílil k nepříčetnosti. To, že ale nejednal v přechodném pominutí smyslů, je patrné z Alcocerova následného chování: na místě se totiž snažil podplatit muže zákona, aby jej nezadržel...

Zdroje z okolí začínající zpěvačky pro tvnotas.com uvedly, že se Alcocer již v minulosti choval násilnicky vůči své mladé manželce. Policie podle všeho evidovala stížnosti ohledně domácího násilí  - Yrma Lydya si na svého muže měla stěžovat během minulého roku. 

VIDEO: Tragické osudy modelek: Divoký život, hořká smrt. Smutný konec tří půvabných supermodelek

Video
Video se připravuje ...

Tragické osudy modelek: Divoký život, hořká smrt. Smutný konec tří půvabných supermodelek Videohub

„Vzkaz pro média a širokou veřejnost: Vážíme si projevů náklonnosti vůči Yrmě a naší rodině. Momentálně ale nebudeme poskytovat žádné vyjádření. Žádáme vás o pochopení a podporu v těchto těžkých časech,“ objevilo se oznámení na zpěvaččině instagramovém profilu o více než 14 tisících followerech krátce poté, co svět zasáhla smutná novinka o její smrti. 

Pro fanoušky krásky, která byla v minulosti oceněna Národní cenou za umění a kulturu od mexického Ministerstva kultury, je její skon obrovským šokem.„Vzpomínejte na Yrmu jako na člověka s velkým talentem, radostí a nadšením pro život,“ dodala truchlící rodina. 

Fotogalerie
19 fotografií