28. června 2022 • 15:35

Monopost: Vydra závodí doma. Okruh v Baku mám nejradši. Komu fandí?

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přestože je Velká Británie domovem Formule 1, v kabině Burnley nikoho příliš nezajímá. „Koňské závody, rugby a fotbal. To frčí. O formuli si povídám jen s fyzioterapeutem, takže se vždy o to víc těším na repre sraz, kde ji probereme i s Patrikem Schickem a Tondou Barákem,“ svěřil se reprezentační útočník Matěj Vydra. Rozhovor s útočníkem Burnley, kontroverze FIA, co čekat od závodu v Silverstonu a mnoho dalšího v novém dílu pořadu a podcastu Monopost.



Na svém kontě má přes sto utkání v Premier League. Ne každý však ví, že ve svém volném čase je velkým fanouškem Formule 1. „Koukám i na tréninky, kvalifikace a samozřejmě závody živě, když to jde,“ přiznává Matěj Vydra, že skloubit život profesionálního fotbalisty se sledováním Formule není vždy snadné.

Po divácky napínavém závodě v Kanadě přichází na řadu Silverstone, na nějž většina týmů směřuje svá velká vylepšení. Především pro „stříbrné šípy“ jde o zlomový závod.

Po skandálech se spodním prádlem a šperky přišla na řadu prazvláštní direktiva, která nemohla být ani reálně použita. Neztrácí FIA půdu pod nohama?

A na závěr se podíváme i na naši rubriku „Píchlá guma“, v níž probereme nejnovější kousky kultovní postavy F1, Nikity Mazepina.

O tom všem hovoří redaktor deníku Sport Jakub Dvořák. Moderuje Daniel Konečný. Hostem byl fotbalový reprezentant Matěj Vydra.

Všechny díly Monopostu a iSport podcastu najdete na iSport.cz/podcasty, ve všech podcastových aplikacích a YouTube deníku Sport. Monopost je pořad a podcast o Formuli 1 a jejích příbězích, hvězdách a poražených. Diskuze s redaktory a spolupracovníky Sportu a rozhovory s osobnostmi motorsportu o aktuálním dění a dalších zajímavostech F1.

0:00 – 11:58 Matěj Vydra a F1
11:59 – 17:32 VC Kanady a forma Maxe Verstappena
17:33 – 21:08 Otočí Mercedes na Silverstone sezonu ve svůj prospěch?
21:09 – 26:10 Ztrácí FIA půdu pod nohama?
26:11 – 30:01 Píchlá guma: Nikita Mazepin 

Monopost: Rychlé, ale nespolehlivé Ferrari? Titul v ohrožení. Bizarní příběh Safety Caru
Video se připravuje ...

Mundial: Svítila mi očička, pak se všechno po... Vydra o zranění, konci v Burnley i zájmu Sparty
Video patří k placenému obsahu iSportu
Odemknout video

Rád bych zůstal v Anglii, ale nabídky neřeším. Co řekl Vydra v Mundialu o Burnley i zranění?
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud