VERTU Paris představuje ve spolupráci s Binance novou NFT kolekci smartphonů

29. Červen 2022 | Redakce LUXUS.cz | čtenost po 30 dnech je 16380

Na oslavu 22. výročí představila značka VERTU Paris spolupráci se společností Binance, s jejíž pomocí uvedla na trh nový smartphone VERTU Constellation X Ulm prostřednictvím exkluzivního prodeje.

Na platformě Binance NFT bude v prodeji 1 000 kusů. Zbytek NFT bude možné zakoupit na decentralizované platformě Galler.io a na officiálních webových stránkách VERTU Paris. Při této příležitosti VERTU v pondělí 20. června připravilo unikátní startovací operaci – prostřednictvím nákupu NFT bude k dispozici pouze 10 555 smartphonů, a to na officiální webové stránce VERTU Paris.

Po zakoupení NFT bude mít těchto 10 555 majitelů do 23. září 2022 na výběr, zda svůj NTF přemění na chytrý telefon VERTU Constellation X ULM™, aby jej obdrželi nejpozději v únoru 2023, nebo zda se rozhodnou ponechat si jej jako NFT a stanou se tak součástí nového obchodního klubu VERTU 3.0 sdružujícího historické zákazníky značky a novou komunitu webu 3.0.

VERTU Constellation X ULM™

V touze přiblížit výjimečnost na dosah je nový model VERTU Constellation X ULM™ spojením špičkových technologických inovací a špičkového módního řemesla.

Díky osmijádrovému procesoru (2x2,80 GHz Cortex-X1 a 2x2,25 GHz Cortex-A76 a 4x1,80 GHz Cortex-A55) ve spojení s 12 GB paměti RAM nabízí VERTU Constellation X ULM™ offciální výkon, který uspokojí potřeby uživatelů.

VERTU Constellation X ULM™ je díky hlavnímu fotoaparátu skutečným společníkem pro každodenní použití. Je vybaven hlavním objektivem s rozlišením 50 MP (f/1,9), ultraširokoúhlým objektivem s rozlišením 12 MP (f/2,2) a teleobjektivem s rozlišením 48 MP (f/3,5) pro zachycení nejlepších zážitků vašeho života. Nejen snímky, ale také videa s vysokým rozlišením: 4K@30fps nebo 1080p@30/60fps.

Díky kombinaci výkonných technologií, které přinášejí konektivitu s podporou dvou SIM karet, kompatibilitu s 5G, ohromující 6,71palcový 120Hz displej a snímač otisků prstů pro biometrické zabezpečení, je Constellation X Ulm dokonalým společníkem pro ty, kteří si chtějí pořídit nejnovější luxusní smartphone na trhu, nebo pro mezinárodní cestovatele, kteří jsou často na cestách.

Nový chytrý telefon, který nabízí všechny luxusní služby VERTU Paris.

Při vytváření jeho ústředního prvku spolupracovala společnost VERTU Paris exkluzivně se společností COMMUNITAKE, inovátorem a lídrem ve světě konfidencí a zabezpečení komunikace. Pokročilá technologie společnosti COMMUNITAKE bude šifrovat veškerou výměnu hlasu a zpráv, aby se zabránilo odposlechu hlasu a dat, stejně jako lokalizace. Veškeré bezpečnostní služby VERTU Paris naleznete na webových stránkách společnosti COMMUNITAKE.

Každý držitel VXCP NFT bude mít také přístup na exkluzivní soukromé akce, na kterých se setkávají nejvlivnější a nejúspěšnější lidé z více než 300 000 soukromých odběratelů VERTU a noví členové klubu VERTU3.0, stejně jako členové Síně slávy (například Elon Musk, Stephen Joseph Squeri a další úspěšní podnikatelé).

Rozsáhlá marketingová akce k 22. výročí založení společnosti VERTU

VERTU Constellation X Ulm™ 22nd Anniversary bude vyroben v omezeném množství pouhých 10 555 kusů a bude k dispozici výhradně prostřednictvím nákupu VERTU Non-Fungible Token (VCXP). Od pondělí 20. června 2022 bude 10 555 kusů NFT v prodeji za 5 175 USD (prodejní cena Constellation X Ulm™: 14 890 USD).

VERTU tak spojuje luxus s novým světem kryptoměn a soukromím Blockchainu.

Galerie