Sleduj nás

Ruský Pepek námořník opět nedostál své přezdívce. Vyklepal ho soupeř, co měl čtyři prohry v řadě

Ruský Pepek námořník opět nedostál své přezdívce. Vyklepal ho soupeř, co měl čtyři prohry v řadě
Syntholem napumpovaný ruský borec, který si díky svým obřím pažím vysloužil přezdívku „Pepek námořník“, opět dostal v kleci nařezáno.

Jeho zápasy nelze brát vážně, v podstatě je to už jenom showman, ale bohužel z toho profesionálního hlediska bez jakýchkoliv bojových znalostí.

Kirill Tereshin, jak zní mladíkovo skutečné jméno, zkouší vždy čas od času prorazit v nějaké soutěži, ve které by mohl uplatnit své obří svaly. Účastnil se například turnaje v páce, zasoutěžil si ve fackovacím klání, ovšem nikde neuspěl. A vůbec nejhůře na tom jsou jeho pokusy v MMA kleci.


Aby Kirill zvýšil své šance na premiérovou výhru, vybral si za soupeře člověka, který už dlouhé čtyři zápasy nic nevyhrál. Ani na jeho zkušenosti ovšem nestačil a z hlavního taháku večera byla jednostranná záležitost.

https://youtu.be/l8hK-ug3UGE?t=4109


Za zmínku stojí i to, že si Tereshin prošel kosmetickou úpravou obličeje. Teď se tedy nepyšní jenom napuchlými bicepsy, ale i rty.

Soupeřem ruskému bijci byl Igor Shved, který rovněž neměl žádné zkušenosti, žádnou formu, ale k výhře mu to stačilo. A nejen tak ledajaké.

Tereshina hned v úvodu zasáhl pár „plaváky“, trochu jej omámil a následně dostal na zem. Zde už ho zavalil několika údery, takže se „Pepek námořník“ jen svalil do klubíčka a nechal protivníka, ať si s ním dělá, co se mu zlíbí.


Rozhodčí byl se zastavením duelu poněkud trpělivý, a tak se Kirillovo trápení rozhodl zastavit jeho tým, který vhodil do nitra oktagonu ručník.

Že tato bitva dopadne tak, jak dopadla, to nám hodně napověděl již předzápasový staredown. Na něm byl Tereshin ukázkově vypnut.

Další články