Reklama:
NOVINKA: Black Dragon Ultra Stim Pre-workout
Ode dneška v prodeji. Tohle chcete zažít! Více zde.

Přijďte na Fitness Weekend v Brně

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Soutěže

Toto je komerční sdělení, Ronnie.cz není jeho autorem.

[Text: Filip Šteflovič] Zdravíme veškeré nadšence kulturistiky, fitness, posilování a zdravého životního stylu. Velmi rádi bychom Vás informovali o blížící se události, která se v historii Brna ještě neuskutečnila. Ve dnech 16. - 17. července 2022 v brněnském Zoner Bobyhall proběhne velkolepá akce pod názvem Fitness Weekend. Bude to víkend nabitý programem, který nadchne každého milovníka sportovního a aktivního životního stylu.

Na co vše se můžete na této akci těšit?

  • amatérské a profesionální soutěže v kulturistice s fitness závodníky z celé Evropy
  • fitness expo - foto koutek
  • after party - Dj Mekki
  • Fitness Boby - cvičení zdarma

Program - sobota 16. července

Od 9 do 19 hodin bude probíhat soutěž v naturální kulturistice pod názvem Natural Classic. Na této soutěži se Vám představí sportovci federace ICN z celé Evropy, a to ve 45 kategoriích (37 amatérských, 8 profesionálních). Sportovci z ČR a Slovenska, Itálie, Španělska, Německa, a také závodníci z Nepálu či Indie.

Celý den Vás budou jako moderátoři akce Fitness Weekend provázet programem profesionální silový sportovec Jiří Tkadlčík a profesionální bodyfitnesska Lucy Nocilli. V průběhu celého víkendu bude probíhat veletrh firem zdravého životního stylu. Po celou dobu budete mít možnost obcházet stánky, získávat dárky, zkoušet ochutnávky, něco si zakoupit a potkávat lidi se stejnou láskou ke sportu, jakou máte Vy.

Těšit se můžete i na známé hosty z české a slovenské fitness scény, MMA či YouTube, např. Sabinu Doležalovou, Jiřího Procházku, Tomáše Tabačiara, Filipa Štefloviče, Luboše Chládka, Michala Ference, Michala Kotalíka a další. Pod stagí bude vytvořena velká foto stěna, kde se budete moct s VIP hosty vyfotit. Nebudou chybět ani exhibice a další show. Ve své exhibici se Vám představí několikanásobný mistr Anglie Lukáš Gabriš.

Ve večerních hodinách se uskuteční jedinečná bikini after party, o kterou se postará známý DJ Mekki Martin.

Program - neděle 17. července

V neděli 17. července bude v prostorách Zoner Bobyhall probíhat evropský šampionát pod záštitou federace ICN, u nás méně známé, ale v Itálii velmi populární federace plné kvalitních závodníků. Těšit se můžete na zahraniční závodníky většinou italské národnosti.

I v průběhu neděle bude probíhat veletrh firem, můžete také sledovat soutěže ve fitness a kulturistice či se potkat s VIP hosty. Pro účastníky Fitness Weekendu bude v průběhu celého víkendu cvičení v Boby Fitness zcela ZDARMA a bude možné si zacvičit s některými s VIP hosty, případně se na ně podívat a nasbírat spousty motivace.

Když budete mít chuť sníst něco zdravého, dobrého, plného kvalitních živin, bílkovin, sacharidů a tuků, bude možné zakoupit stravu na barech. Stravu bude zabezpečovat firma Fresh Krabičky.

Věříme, že si první ročník Fitness Weekendu užijete a bude to pro Vás nezapomenutelný zážitek, který budeme každý rok rozvíjet!



Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

K tomuto článku není možné vkládat příspěvky.
Odůvodnění: PR článek







Jméno: pamatovat
Heslo:
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínPořadatel Martin Šrubař: "Je ostuda,...
Deadlift (07:40) • Hezký rozhovor. Z mládí pamatuji každoroční hecování Martinova (asi) trenéra “Šrubař-...
magazínMistrovství Evropy 2024 - kompletní v...
siorac (23:30) • Z pohledu původní disciplíny - KULTURISTIKY - se dá výsledek reprezentace shrnout konst...
magazínMistrovství Evropy 2024 - kompletní v...
Valasekjakub123 (11:36) • Může někdo spočítat všechny ty kategorie??? Já nejsu dobrej v poctech
magazínMistrovství Evropy 2024 - harmonogram
Mikuc (15:25) • Pokud bych zjistil, že budeme v kat. 2 účastníci, na místě za dalších 1.000 Eur požádám...
magazínMistrovství Evropy 2024 - harmonogram
Mikuc (15:21) • Ještě není všem kategoriím konec, mám zažádáno o novou ( žádost stála 1.000 Eur ) - lev...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie