V sobotu s Považskou Bystricou, v pondělí na soustředění do Polska a generálka s Třincem

29. 6. 2022
Redakce

Opava – Již zítra zahájí fotbalisté SFC sérii přípravných utkání na novou sezonu na hřišti pražské Sparty. Následně je čeká ještě sobotní přípravný duel v Kravařích a v pondělí pak odjezd na soustředění do polské Wodzislawi.

Ve čtvrtek od 11:00 sehrají fotbalisté SFC první přípravný duel s pražskou Spartou. Hned v sobotu je pak čeká další utkání, ve kterém se utkají s týmem MŠK Povážská Bistrica, který nahradil Skalicu, jež utkání zrušila.

V pondělí pak opavští fotbalisté vyrazí na týdenní soustředění do Polské Wodszislawi, kde budou ubytování v hotelu Amadeus, přičemž tréninkové jednotky budou absolvovat v areálu Gosław Sports Center. V rámci tohoto soustředění pak hráči absolvují také jeden přípravný duel, který sehrají ve středu 6. července a soupeřem jim bude GKS Jastrzębie.

Po návratu ze soustředění se opavští fotbalisté následně představí v Krnově, kde se od 11:00 utkají s dalším polským soupeřem, Odrou Opole. V týdnu pak na ně čeká utkání s Frýdkem-Místkem a v neděli, 17. července, se na hřišti v Kobeřicích utkají s třetiligovou Kroměříží.

Příprava pak vyvrcholí generálkou, v rámci které se SFC střetne s Třincem. Konkrétně v sobotu 23. července od 10:15 na hřišti v Třinci.

Rozpis přípravy:
30. června: AC Sparta Praha vs. SFC Opava (11:00, Strahov)
2. července: SFC Opava vs. MŠK Považská Bystrica (11:00, hřiště Kravaře)
6. července: SFC Opava vs. GKS Jastrzębie (11:00, soustředění Wodzislaw)
9. července: SFC Opava vs. Odra Opole (11:00, hřiště Krnov)
13. července: SFC Opava vs. MFK Frýdek-Místek (hřiště a čas budou upřesněny)
17. července: SFC Opava vs. SK Hanácká Slavia Kroměříž (11:00, hřiště Kobeřice)
23. července: FK Fotbal Třinec vs. SFC Opava (hřiště Třinec)


sdílet