I u vody můžete vypadat cool

Sponzorované odkazy:

I u vody můžete vypadat cool

Máme tu konečně léto, jestli se chystáte na dovolenku, už jistě pomalu plánujete, co si zabalíte do kufru. Neřešte, co je letos v oblasti plavkové módy in, ale přibalte si i zajímavé doplňky a funkční kousky na sport. Náš článek vám přináší pár tipů na to, jak u vody a na pláži zazářit.

Záleží i na typu dovolené

Pokud plánujete povalování u hotelového bazénu, či na pláži u moře, budou vám stačit plavky, plážové šaty, popřípadě pareo. Jste-li aktivnější, zabalte si tílka, šortky, kšiltovku, abyste se mohla věnovat sportování. Skvělé je, že moderní materiály obsahují UV filtr, jsou rychleschnoucí a velmi rychle odvádí pot. Takže ani při plážovém volejbalu se nebudete potit a nebude vám horko.

Nezapomínejte ani na pláži na doplňky

Spousta žen v létě zapomíná na důležitou věc – i k plavkám a mini šatičkám si můžete navléknout náramky, zajímavé náušnice a náhrdelník. Kdy jindy než v létě je prostor pro bižuterii, korálky, či místní doplňky, které pořídíte jako vzpomínku na dovolenou na trhu – většinou s námořnickou tématikou, či mušličkami. Skvěle doplní letní outfity. Takový zajímavý náhrdelník dokáže odvést pozornost od širších stehen či boků. Pareo je oblečení, ale může také působit jako zajímavý doplněk. Záleží na stylu, jakým si ho uvážete. Na internetu je spousta videí, které vám poradí jak s tímto kouskem látky zacházet. Když vyberete pareo, které ladí s vašimi plavkami, či je naopak kontrastní, budete na pláži nepřehlédnutelná. I pareo můžete sepnout zajímavou sponou, či broží.

Sluneční brýle

Na dovolenou si je nezapomeňte zabalit. Nejenže ochrání váš zrak, ale elegantní sluneční brýle dotvoří váš letní look. Letos jsou v módě opravdu velké, nemusíte se bát, že by vám neslušely, nebojte se ani výrazných modelů s masivními obroučkami.

Pokrývka hlavy

Na sport se bude i ženám hodit klasická kšiltovka, ale k většině letních outfitů vynesete i klobouk, či klasický letní slamák. Vypadá s rozevlátými letními šaty velmi žensky. Nemusíte se bát ani lehkých a vzdušných šátků, důležité bude, jak je zavážete. Pokrývka hlavy vás nechrání jen před úpalem, ale také pomáhá chránit vaše vlasy před přílišným vysušením.

Nezapomeňte ani na pedikúru

K vodě jistě budete vyrážet v žabkách, či sandálkách, proto před odjezdem zajděte na pedikúru, ať nemáte hrubé paty. Krásně nalakované a upravené nehty na nohou jsou drobným detailem, který vaše letní outfity dovede k dokonalosti. Můžete si ozdobit nohy prstenem, či oblíbeným řetízkem na kotník.

Článek I u vody můžete vypadat cool byl publikován 29. června 2022 v 08.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...