TOPlist

Nothing Phone (1) odhalen ze všech stran. Podívejte se, jak vypadá černá varianta

Nothing 1 1

Pravděpodobně nejprobíranějším mobilem současnosti je Nothing Phone (1). Přestože se jeho plnohodnotná premiéra odehraje až za dva týdny, víme o něm prakticky vše – ani novopečený výrobce nedokázal uhlídat všemožné úniky, byť značnou část informací odhalil s předstihem sám. Dosud jsme měli možnost spatřit Nothing Phone (1) v bílé barvě, server WinFuture.de nyní přináší velkou galerii tiskových snímků černého provedení.

Oproti bílé verzi bude mít černý Nothing Phone (1) tmavá nejen záda, ale i kovový rámeček, který celý telefon obepíná. Na černých zádech více vyniknou bílé LED pásky, ale také recyklační a certifikační loga.

Poprvé také pořádně vidíme telefon z přední strany, kde vyniknou symetrické (byť trochu širší) rámečky na všech stranách. Telefon tak může připomínat iPhone Xr, byť oproti němu nemá obdélníkový výřez v displeji, ale drobný „průstřel“ pro selfie kamerku v levém horním rohu.

Na levém boku najdeme zamykací tlačítko, na pravém regulátory hlasitosti. Posuvník profilů na Nothing Phone (1) nenajdeme, byť firmu Nothing založil stejný člověk jako OnePlus, která tento prvek známý z iPhonů převzala.

Autor článku Jakub Karásek
Jakub Karásek
Příznivec mobilních technologií, konvertibilních zařízení a bezdrátového nabíjení, fanoušek tvrdé hudby a milovník rychlé jízdy v motokárách, na kole a na lyžích. Odpůrce FUPu, pomalého internetu a přerostlých smartphonů.

Kapitoly článku