8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Terap.io nabízí psychologickou pomoc v ukrajinštině zdarma

30. 06. 2022 | Novinky
-Komerční sdělení-

Útěk před válkou, strach o budoucnost, ztráta blízkých. To jsou jen některé z mnoha psychicky náročných situací, se kterými se potýkají uprchlíci z Ukrajiny, ale i ukrajinští občané žijící v Čechách dlouhodobě. Česká platforma pro on-line terapii Terap.io jim od poloviny března nabízí pomoc formou psychoterapeutických konzultací zdarma v ukrajinštině. Zaregistrovaly se už vyšší stovky zájemců.

Pomoc je určena všem, kteří mají příbuzné na Ukrajině, pro Ukrajince v ČR i mimo ČR. Konzultace v ukrajinštině zdarma zatím nabízejí dvě terapeutky včetně krizové psycholožky. „Službu jsme spustili v polovině března. Doteď se zaregistrovaly vyšší stovky zájemců a proběhlo několik desítek sezení,“ říká spoluzakladatel Terap.io Chadi El-Moussawi.

Terap.ioKe konzultaci zdarma lze využít promo kód, který zájemci najdou na nové landing page v ukrajinštině. Následně si vyberou terapeuta a objednají se na sezení v čase, který jim vyhovuje. To může probíhat formou videohovoru, klasického hovoru i písemně prostřednictvím chatu. Takto vedené sezené lze uskutečnit z domova, jediné, co klient potřebuje, je stabilní připojení k internetu.

Terapie je samozřejmě nejvíce prospěšná z dlouhodobého hlediska. Konzultace zdarma mohou zájemci využít i opakovaně do výše 10 sezení. Stejně jako při terapii tváří v tvář i on-line sezení zajišťují 100% soukromí a diskrétnost.

V posledních týdnech Terap.io zaznamenalo také zvýšenou poptávku od firem, které sezení využívají jako benefit pro své zaměstnance. „Od začátku války na Ukrajině se zájem ze strany firem o terapii či školení pro zaměstnance mnohonásobně zvýšil. Firmy se snaží pečovat o své zaměstnance, na které situace také dolehla. Zároveň některé z firem mají ukrajinské zaměstnance a shánějí psychologickou pomoc pro ně,“ vysvětluje Chadi El-Moussawi. Nejčastěji mají firmy zájem o poukazy na individuální on-line terapii, kterou daný zaměstnanec může využít podle svých potřeb.

Terap.ioPrvní česká platforma pro psychoterapii Terap.io vznikla v důsledku náročných životních období dvou přátel (Chadi El-Moussawi a Jan Sasínek), která překlenuli díky terapii. Společně s týmem zkušených terapeutů se pak rozhodli vytvořit službu, která zjednoduší přístup k terapii všem.
Terap.io
během pár jednoduchých kroků propojí klienta s ověřeným terapeutem a po výběru termínu zprostředkuje terapeutické sezení formou videohovoru, audiohovoru nebo chatu, bezpečně a bez využití třetích stran. Terapii tak zájemci mohou podstoupit v jakémkoli čase a situaci, která jim vyhovuje. Služba také pomáhá s výběrem konkrétního terapeuta.

Více informací najdete na https://terap.io/.



















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !