Celebrity

30. června 2022 13:15

Vanesa Havlíková

Leoš Mareš se pochlubil rozkošným videem malé dcery. Od matek ale schytal kritiku

Už pár měsíců si Leoš Mareš (44) užívá svou vysněnou dcerku Alex, kterou s manželkou Monikou (41) přivítali v březnu společně na svět. Z rozkošné holčičky je moderátor nadšený a společnými snímky se chlubí na sociálních sítích. Nyní opět rozněžnil své fanoušky, ale kromě pozitivních reakcí se hrdý tatínek dočkal i upozornění od jiných maminek.

Leoš a Monika Marešovi si od chvíle, kdy přišel na svět jejich malý uzlíček štěstí, roli rodičů velmi užívají. Moderátor svůj Instagram s více než milionem sledujících pravidelně zásobuje roztomilými fotografiemi, a fanoušci tak mohou pozorovat, jak malá Alex roste a zda je více podobná mamince či tatínkovi.

Okurka rozpoutala diskuzi

Leoš Mareš kvůli práci často není doma, a nemůže tak sledovat každou chvilku vývoje své malé dcerky, která jako by mu z oka vypadla. Tento víkend, kdy byl moderátor opět z pracovních důvodů mimo domov, mu manželka Monika poslala sladké video, kde jejich Alex drží v ruce okurku, kterou ochutnává. „Člověk není jedno odpoledne doma a ony si už začnou, mírnix týrnix, jíst okurku,“ napsal Leoš pod video, které sdílel na sociálních sítích. Komentáře ale na sebe nenechaly dlouho čekat a diskuze ostatních maminek se strhla takřka okamžitě.

„Já bych se bála. Ale vím, že jednou se s tím začít musí. Moje dítě se jednou dusilo. Vzpomínky jsou to ošklivé,“ napsala jedna ze sledujících. „Komentáře o tom, jak se snažíte zabít vlastní dítě za 3...2...1...,“ poznamenala další ze sledujících.

Leoš si naštěstí z žádných komentářů nic moc nedělá a ani na ně téměř nereaguje. Jeho fanoušci tak mohou diskutovat jedině mezi sebou, co je a není správné. Ohledně rodičovství však velmi často dávají nevyžádané rady. Takové si vyslechla od matek i zpěvačka Martina Pártlová či Gábina Soukalová.

Připomeňte si, jak se rodiče těšili na svoji vysněnou dcerku

Metoda BLW

Malá Alex už zřejmě brzo přejde na příkrmy a je možné, že její maminka Monika Marešová se rozhodne pro metodu BLW (Baby Led Weaning)Tato metoda spočívá v tom, že dítě už odmala jí samo a není nikým krmeno. Odpadá tedy všechno to mixování, krmení lžičkou a podobně. Každé dítě si tak samo určí, kdy chce jíst, co přesně chce jíst a není k tomu nijak nuceno, protože ví, kdy je jeho čas a na co má chuť. Jelikož skoro čtyřměsíční Alex na videu ochutnává okurku zcela sama, je možné, že jí právě tento způsob krmení bude vyhovovat.

I k této metodě se vyjádřila jedna z diskutujících: „BLW metoda. Dítě musí buď ležet na břiše, nebo sedět. Jinak je to nebezpečné,“ poučila slavné rodiče.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.