Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Tajná svatba Vojty Kotka v přírodě: 7 NEJ detailů z veselky! Co tam dělal Vinnetou?

/
  • Tajná svatba Vojty Kotka v přírodě: 7 NEJ detailů z veselky! Co tam dělal Vinnetou?
    1. července 2022 ● 05:00

    Vojta Kotek (34) vstoupil do chomoutu. Vzal si přítelkyni Radanu, o níž se doteď bál cokoliv prozradit. Jedno je ale jisté – od čtvrtka je paní Kotkovou. Co dalšího ještě svatba odhalila?

  • 1.

    Místo obřadu

    Novomanželé si zřejmě přáli veselku utajit a užít si ji jen v okruhu těch nejbližších (teda když nepočítáme Vinnetoua), ale to se úplně nepovedlo. Nakonec je fotografové objevili v bývalém vládním areálu Vystrkov na Orlíku. Právě tam se konal obřad, na nějž se sjely desítky hostů.

  • 2.

    Indiánská svatba

    Někomu by se mohlo zdát, že to snad ani nebyla opravdová svatba, když vše proběhlo v přírodě, s řadou aut veteránů a navíc za přítomnosti člověka v kostýmu Vinnetoua. 

     

    Netočil tu Vojta náhodou jen nejnovější film? Ne, herec sám nakonec Blesku přiznal pravdu - „Ano, žením se,“ odpověděl jen pár hodin před svatbou na dotaz Blesku Kotek, který se proslavil filmy Snowboarďáci a Rafťáci. Většinou je, co se soukromí týče, na slovo skoupý.

     

    A co ten Vinnetou? Vojta hrál Vinnetoua v kladenském divadle. A teď mu šel »rudý bratr« zřejmě za svědka...

  • 3.

    Auta

    Na veselku dorazilii ženich s nevěstou ve žlutém »broukovi« a hosté přijížděli i retro dodávkou. Přítomní si tak možná připadali jako ve filmu o kapele Beatles. Chyběla už jen žlutá ponorka. Ale nakonec byl příjezd opravdu stylový. V jednu chvíli na Radanu a Vojtu dokonce romanticky pouštěli bublifuk. 

  • 4.

    Těhotná nevěsta

    Z fotek si také nešlo nevšimnout, jak se nevěstě pod šaty rýsovalo těhotenské bříško. Pod srdcem tak novopečená paní Kotková nosí prvního Vojtova potomka. Zda to bude holka, nebo kluk, lze zatím asi jen hádat. Radana byla ale jistě ráda, že toho na vlastní veselce nemusela tolik nachodit. Kam chtěla, tam ji žlutý »brouk« zavezl.

  • 5.

    Tři stany

    Organizaci svatebních příprav si vzal na starost sám Vojta. A pořešené to měl opravdu zajímavě – na jedné straně louky proběhl obřad, na opačné párty. Většímu pohodlí hostů posloužily tři stany.

  • 6.

    Výběr na baru

    Chybět samozřejmě nemohl ani pojízdný bar, i když nevěsta si mohla dopřát asi leda nealko. Ovšem ženich se zpátky nedržel a poté, co se ze světle šedého obleku převlékl do pohodlnější, volné bílé košile, tam už s kamarády popíjel pivo a šaškoval s kloboukem. Výběr koktejlů na baru byl ale opravdu pestrý a asi každý by si tam býval našel, co by mu chutnalo. Cuba Libre, Piňa Colada, Aperol i Hugo Spritz... už se vám taky sbíhají sliny?

  • 7.

    Vzpomínka na tátu

    Orlík si herec pro svou svatbu vybral podle všeho proto, že tam velmi často jezdil na ryby či si jen odpočinout se svým tátou Václavem Kotkem (†66) z Divadla Járy Cimrmana. Ten tragicky zemřel před třemi roky.

  • 8.

    VIDEO

    Video
    Video se připravuje ...

    Vojta Kotek v 7 pádech Honzy Dědka: Na motorku už nesedám, jsem rád, že chodím! FTV Prima

     

    Fotogalerie
    101 fotografií

     

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

xkalwk: ten to taky vystřídal jak ponožky než se usadil

(02. 07. 2022 16:21)

nick55: Aha, tak Apače nám vysvětlili, pak už jen nechápu ty obepnuté šaty nevěsty, v tom vedru to muselo být dost nepříjemné. Volnější šaty by bříško taky neschovaly, ale určitě by byly pohodlnější. Tak novomanželům přeji hodně štěstí a radosti z miminka. A chlape, s kočárkem se jezdí opatrněji, ne jako s motorkou, to při tobě stál anděl strážný.

(01. 07. 2022 14:52)

prochaskanamoste: Jj, nějaký mindrák, asi. Pozoruji, čím menší chlap (Kotek, David a zástupy dalších prcků), tím větší baba, almara. To mají obrovské komplexy, celý život si budou strkat do bot podpatěnky, a baba stále o půl hlavy vyšší. Je to tak směšný. Nejsou vůbec hezký pár, ale přeji jim štěstí a zdravé děti. K Vojtovi by pasovala malá, něžná, jemná blondýnečka.

(01. 07. 2022 14:28)

jity: Hodně štěstí a hlavně zdravé dítě.

(01. 07. 2022 11:57)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy